Purice: SOROS este redus/retras din activități europene chiar de către DEEP STATE-ul american.

Postat de pe 16 august 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Ciprian Purice a analizat anunțul închiderii majorității operațiunilor SOROS din Europa, arătând care sunt posibilele semnificații ale acestui demers.

Reuters a anunțat că Fundația Soros își va limita investițiile în Uniunea Europeană, știre confirmată ulterior de către Alexander Soros. Când a preluat operațiunile Fundației Soros de la tatăl său, Alexander Soros a declarat că va reduce cu 40% activitatea fundației în Europa. Ciprian Purice este de părere că succesorul bătrânului George Soros a luat această decizie tocmai pentru că sorosismul nu funcționează în Europa și pentru că Europa încearcă să-și regăsească sensul. Cetățenii și o parte dintre sistemele de intelligence din Europa Occidentală par să fi schimbat macazul și caută o nouă direcție politică, suveranismul prinzând din ce în ce mai mult avânt.

America este răvășită de probleme interne, iar CIA-ul, care sprijinea din umbră Fundația Soros, este ocupat cu crizele din interiorul SUA și cu alegerile din 2024. Există, însă, și posibilitatea ca Soros să facă doar o înscenare a retragerii fundației, tocmai pentru a se concentra mai mult pe țările din Europa de Est, pe statele foste comuniste.

„Eu înțeleg că SUA i-au tras frâna de mână lui Soros, SUA au înțeles pericolul major pe care îl reprezintă Soros, care a fost proiectul lor, dar a fost proiectul lor și a fost girat atata timp cât Soros activa în afara SUA. În momentul în care el a început să aibă birocrați la vârful Departamentului de Stat, la vârful Pentagonului sau în Biroul Oval, a devenit un pericol, a devenit un soi de Stat Paralel în interiorul SUA. Dacă Soros este scos de pe piață, el este scos și cu ajutorul Statului Profund american care a simțit pericolul”, a explicat analistul Ciprian Purice.

Soros va rămâne în zonele în care a avut succes, în special în Republica Moldova și Ucraina. România a fost una dintre marile ținte ale lui Soros, însă a fost demarat un proiect de desorosizare, proba de foc fiind alegerile de anul viitor.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background