Înțelegerea subterană nu este doar între SUA și Rusia, dar e sigur că perdantul de serviciu este UE

Postat de pe 16 august 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În ediția de miercuri a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a scos la iveală negocierile subterane dintre SUA și Rusia, confirmate inclusiv de către Gari Kasparov, arătând ce poate fi prevăzut referitor la războiul din Ucraina.

Atitudinea din pandemie și producția de vaccinuri a fost unitară, ceea ce a indicat o primă dovadă a înțelegerilor subterane dintre SUA și Rusia. Aceste înțelegeri subterane s-au transferat, conform ipotezei jurnalistului Bogdan Comaroni, teorie expusă încă de acum un an, în domeniul războiului, izbucnind (sau fiind declanșat) conflictul din Ucraina.

Ucraina a devenit un nod global extrem de important, fiind țara în care clanul Biden a întreprins fel de fel de afaceri clandestine; tot prin intermediul Ucrainei giganții din agricultură au reușit să blocheze și să pună în dificultate întreaga agricultură europeană. Negocierile de pace eșuate, alianțele care s-au consolidat pe fondul războiului, înarmarea masivă, folosirea Ucrainei drept un intermediar de preluare a armamentului și apoi transferarea armelor către țări terțe unde au fost alimentate alte conflicte mocnite (cum este și cazul Africii) și chiar simularea conflictului sunt argumente clare care indică existența unei înțelegeri subterane între marile puteri ale lumii. În timp ce războiul din Ucraina este folosit ca o diversiune, lumea este împărțită și reconfigurată de către familiile dinastice globaliste.

În acest joc global, câștigătorii sunt Rusia, SUA și chiar China, în timp ce UE este sacrificată și iese pierzătoare. Europa pierde constant, fiind „bombardată” de crize: economice, energetice, alimentare, sanitare. UE este sortită pieirii, fiind prognozat falimentul său economic în baza căruia poate să se consolideze noua structură globală. Se urmărește finalizarea următoarelor etape: dezvoltarea țărilor din Africa și din Orient, digitalizarea și stăpânirea puterii de calcul pentru a controla întreaga lume și eliminarea Europei ca structură omogenă.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background