Popa: Zelenskiy nu e iubit sau respectat în România, vizita lui e o experiență tristă pentru el!

Postat de pe 10 octombrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Aurelian Popa a analizat vizita lui Zelenskiy în România, arătând care e atitudinea românilor ce se exprimă pe rețelele de socializare referitor la vizită.

În jurul orei 11:00-11:30, s-a comunicat oficial faptul că președintele Zelenski a renunțat la discursul ce urma să-l țină în Parlamentul României. Singurii care sunt entuziasmați și emoționați de această venire a lui Zelenski în România sunt USR-iștii, aceștia chiar „suferind” din cauză că discursul nu mai are loc „din cauza extremiștilor” (cu referire la AUR). Cei de la PSD și PNL sunt mai moderați sau neutri, în timp ce în rândurile suveraniștilor, ce dețin astăzi un bazin electoral de peste 60%, nimeni nu-l simpatizează pe președintele ucrainean. Frica cea mai mare la nivelul subconștientului colectiv este ca nu cumva vizita lui Zelenski să prilejuiască o intrare a României în război.

„Pe final de carieră, Zelenski mai face și el o vizită în România și încearcă s-o dreagă. E foarte trist pentru el ca personaj politic. El nu a obținut acea finanțare din Statele Unite. Administrația Biden are mari probleme în a aloca următoarea tranșă”, a punctat Aurelian Popa. Zelenski este văzut de către români ca un subordonat al celor care vor să implementeze în lume Agenda 2030, el aplicând deja în Ucraina toate punctele prevăzute de către oculta mondială în amplul ei plan.

„Pilda cu care pleacă Zelenski de la București este că, oricâte miliarde ar pompa oculta mondială în tine și în țara ta, dacă te rupi de propriul poporul, dacă te rupi de dorința propriului popor nu te mai salvează nimeni și dacă nu respecți minoritățile din țara ta și, în special, nu respecți libertatea de conștiință, partea religioasă, în afară nu vei avea nicio șansă la simpatie. Nu poți cumpăra iubire și simpatie”, a concluzionat Aurelian Popa.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background