SRS: Israelul va genera un carnagiu nemaivăzut, va trece prin foc și sânge Gaza!

Postat de pe 10 octombrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a vorbit despre acțiunile din Israel și poziționarea diplomatică a puterilor regionale și mondiale referitoare la conflictul ce poate degenera într-un război.

Gaza a fost acaparată aproape în totalitate de teroriști și mercenari, 90% dintre cetățenii săi sunt șomeri, dar totuși este finanțată, în contrast cu regiunea Cisiordania, care are PIB-ul de șase ori mai mare decât Gaza. Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu este de părere că singura soluție pentru ca regiunea Gaza să fie curățată de mercenari și teroriști este tocmai această intervenție militară dură a Israelului; abia după asta se poate vorbi despre crearea statului Palestina.

Israelul pare a fi prins într-o capcană, în pofida sprijinului pe care l-a promis Occidentul, pentru că lumea arabă s-a schimbat mult în ultimii ani și aceasta este solidară cu Palestina. Bibi Netanyahu trebuie să revizuiască urgent conduita șefilor serviciilor secrete și să afle dacă a fost trădat sau nu de aceste structuri. În domeniul militar, Israelul are o capacitate extraordinară, reușind să mobilizeze foarte rapid peste 300.000 de rezerviști. În plan mediatic, este limpede că se vor obține cu foarte mare dificultate informații din tabăra palestiniană. În plan geopolitic, SRS nu consideră că Rusia, Iranul sau Libanul sau alte state au capacitatea de a contracara atacurile ce se vor desfășura în următoarele zile și săptămâni. Israelul va genera un carnagiu nemaivăzut, va trece prin foc și sânge Gaza. La finalul acestui război, Israelul va fi resetat complet, însă trebuie să acționeze rapid și dur.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background