Polonia este noul cal troian al SUA în interiorul UE. Va primi sarcina administrării Ucrainei!

Postat de pe 27 septembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În ediția de miercuri a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a abordat subiectul legat de starea conflictuală dintre polonezi și ucraineni, inclusiv cu marea dezvăluire că racheta ce-a căzut în Polonia aparținea Ucrainei, demonstrând cum e afectat NATO și frontul războiului ucrainean.

Din punctul de vedere al americanilor, principalul pilon de susținere NATO a frontului din Ucraina este reprezentat de Polonia. A apărut un gripaj în interiorul UE, ce a avut ca pretext refuzul Poloniei de a mai permite exportul de cereale ucrainene. Prin această mișcare, de fapt polonezii se răzbună pe administrația Biden, care susține opoziția în campania electorală din Polonia. S-a stopat programul de asistență militară al Poloniei, iar populația este întoarsă împotriva ucrainenilor (se râde de președintele Zelenski, care este prezentat ca fiind cerșetor și nerecunoscător, se contabilizează efortul Poloniei de a sprijini Ucraina ș.a.). Această spargere a frontului de nord împinge presiunea asupra României.

În viziunea jurnalistului Bogdan Comaroni, pare că polonezii se pregătesc să preia controlul asupra teritoriilor din Ucraina care au fost sub dominația lor și anterior, reînviind parțial Marele Ducat al Poloniei. Rusia are un interes similar, țintind către recuperarea teritoriilor ucrainene controlate de-a lungul istoriei de către ruși. Polonezii vor administra zona de vest, în detrimentul românilor care, din nou, ies cel mai prost din toate ecuațiile geopolitice ample din cauza pasivității și a ignoranței. Polonia va prelua rolul și forța grupului B9, administrând Ucraina după război, teritoriu ce va reprezenta o zonă neutră. Așadar, Polonia pare să dinamiteze solidaritatea UE sub ghidarea americanilor.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background