Justițiarul din Berceni a fost condamnat definitiv – ipocrizie maximă și eșecul autorităților

Postat de pe 26 septembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza        

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a anunțat că Justițiarul de Berceni, pe numele său Alaxandru Costandachi, a fost condamnat definitiv de către Curtea de Apel București și a detaliat cazul acestuia.

Justițiarul de Berceni este un youtuber care păcălește pedofili și dubioși pe Internet, vorbind cu ei pe rețelele de socializare, pretinzând că este o minoră. Scopul declarat al proiectului său este prinderea pedofililor și avertizarea asupra acestui fenomen grav.

În urmă cu aproximativ un an, Alexandru Costandachi a fost acuzat de către fosta sa iubită, Diana, de hărțuire, prezentându-se probe concrete. Constandachi ar fi urmărit-o, ar fi intrat în casa ei când aceasta dormea și chiar ar fi agresat-o fizic. Pus în această situație delicată, Constandachi a amenințat că îi va da în judecată pe cei care îl acuză pe nedrept, declarând aceste lucruri pe canalul său de Youtube. Bărbatul a fost condamnat la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 7.200 de lei (90 de zile amendă penală X 80 de lei/zi), pentru comiterea infracțiunii de hărțuire, arată hotărârea instanței.

Inițiativa acestui individ este justificată și benefică, un simplu cetățean ajungând să facă treaba autorităților și să urmărească pedofilii pentru a-i aduce în fața judecătorilor sau a autorităților. Dincolo de această dimensiune a activității sale, Alexandru Costandachi se confruntă cu o serie de probleme legale în timpul intervențiilor sale, pentru că încearcă să facă un fel de flagrant care însă nu există din punct de vedere legal sau din punctul de vedere al procedurii propriu-zise. Totodată, Iosefina Pascal a remarcat că există și o tentă politică în acțiunile sale, pentru că Justițiarul țintește în videoclipurile sale și persoane influente sau publice.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background