Ciolacu, care și-a început mandatul cu “Vorbe, nu fapte!”, e obligat la rezultate rapide!

Postat de pe 27 septembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Ciprian Purice a analizat sondajele de opinie ce se contrazic și apar în cascadă, ce ascunde această manipulare evidentă și care vor fi consecințele.

PNL-ul pare „bolnavul de serviciu” al politicii românești, după cum l-a prezentat Cozmin Gușă, apărând în sondaje, în funcție de interesul celui care le plătește, cu diferite scoruri: fie 19% (CURS), fie 15% (Sociopol) sau chiar 12%. La începutul verii, liberalii tindeau spre un scor cu o cifră, deci s-au mai ridicat în ultimele luni, probabil nemaifiind sub asalt mediatic de când guvernarea a trecut la PSD și reușind să remedieze haosul în materie de comunicare. Ciprian Purice este de părere că miza majoră este ca PNL-ul să rămână alături de PSD și să meargă împreună la alegeri anul viitor, pentru că doar așa pot spera la un scor majoritar.

USR-ul se clasează și mai prost, înaintând un personaj slab ca vector al partidului: Elena Lasconi, fost reporter al Pro TV. Niciuna dintre personalitățile puternice din partid nu s-au anunțat pe lista posibililor candidați la europarlamentare, ceea ce arată haosul din USR. AUR și USR sunt văzute ca partide anti-sistem și între ele se poate da bătălia. Există în România un electorat suveranist în proporție de peste 55-60%. Cel mai probabil partidele tradiționale vor încerca să acapareze și o parte din electoratul suveranist, creându-și tabere de acest tip în interiorul structurilor deja existente.

Se apropie anul electoral, iar Marcel Ciolacu este obligat să livreze rezultate înainte de alegeri. Actualul premier trebuie să reprezinte interesele țării împotriva OMV Petrom, împotriva băncilor și multinaționalelor.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background