Isteria nucleară continuă – declarații incendiare despre situația de la Zaporojie

Postat de pe 5 iulie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, Iosefina Pascal a abordat un subiect deosebit de important, și anume pericolul exploziei centralei nucleare de la Zaporojie. În ultimele zile s-au amplificat discuțiile pe această temă, aflându-se că rușii ar fi contactat Miniștrii Apărării ai unor țări europene, cum sunt Franța și Marea Britanie, pentru a avertiza că ucrainenii plănuiesc aruncarea în aer a centralei. În contrapartidă, și ucrainenii au postat o serie de videoclipuri care ar demonstra că rușii au minat 4 din cele 6 reactoare, urmând să le arunce în aer.

Numitorul comun al celor două acuzații este că ar urma să se întâmple ceva absolut tragic chiar în noaptea aceasta. Jurnalista Iosefina Pascal se întreabă dacă nu cumva au legătură aceste avertismente privind posibila explozie a centralei de la Zaporojie cu ședința CSAT de mâine, plecarea lui Eduard Hellvig de la șefia SRI și chiar cu sărbătorirea Zilei Independenței înainte de vreme. Ambasada SUA din Rusia a sărbătorit ieri Ziua Independenței.

Există o temere serioasă atât în rândul rușilor, cât și în rândul ucrainenilor că urmează să se întâmple o catastrofă la Zaporojie până la Summit-ul NATO, ce va avea loc anul acesta între 11 și 12 iulie la Vilnius. În anumite țări, cum sunt Ucraina, Polonia și Cehia, se împart pliante cetățenilor în care se arată ce ar trebui să facă în caz de accident nuclear.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background