Cuplul “Marcel și Nicu” se va dovedi de succes la “rotativă”, fiind sprijiniți de Factorul Intern!

Postat de pe 17 mai 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Ciprian Purice a analizat negocierile la zi pentru formarea guvernului Ciolacu, cum se împart ministerele între PSD, PNL, UDMR, cine vor fi titularii portofoliilor, dacă pot interveni surprize în zilele următoare.

Câțiva lideri liberali au comunicat astăzi că protocolul rămâne valabil și că atribuirea ministerelor se va face conform planului inițial. Cu toate acestea, Ciprian Purice a infirmat acest zvon, spunând că nici măcar Nicolae Ciucă și cu Marcel Ciolacu nu știu precis ce se va întâmpla la rotativă. Negocierile încă sunt în derulare.

„Ei nu știu ce se va întâmpla, pentru că nu ei sunt autorii acestei coaliții, Factorul Intern este. Ei sunt doar actorii acestei coaliții și beneficiarii politici ai acestei coaliții. Miza cea mare este păstrarea acestei coaliții cu ajutorul căreia România avansează foarte bine în procesul de recuperare și prin care țara se poate apăra de atacurile de tip Soros sau atacurile altora care vor veni și vor încerca să impună pe cineva favorabil lor”, a declarat Ciprian Purice.

UDMR nu va pleca de la guvernare până în 2024. Taberele adverse lui „Nicu și Marcel” atât din PSD, cât și din PNL nu se vor liniști după rotativă, ci vor aștepta rezultatul alegerilor europarlamentare pentru a încerca o nouă lovitură menită să spargă coaliția. În interiorul PSD-ului nu vor exista mișcări turbionare odată cu impunerea acestui nou guvern, iar Ciolacu și cei din jurul lui domină deciziile din această perioadă.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background