Armele energetice sunt reale și pot fi folosite și pentru asasinarea incomozilor!

Postat de pe 17 mai 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Ediția de astăzi a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, s-a concentrat pe așa-zisele arme energetice, despre care mai mulți specialiști reclamă c-ar fi folosite în generarea de fenomene extreme, de tip cutremure sau precipitații în exces, dar și pentru asasinare sau control mental, jurnalistul Bogdan Comaroni prezentând care sunt datele validate științific și cine dispune azi de aceste arme.

În urmă cu câteva zile au fost publicate câteva știri care vorbesc despre posibile atacuri energetice. Este vorba despre cazul cercetătorilor care au dorit să studieze diferitele frecvențe din stratosferă și au descoperit cu stupoare pe înregistrări că se auzeau o serie de zgomote bizare, nenaturale, cărora nu le-au găsit o explicație plauzibilă. Un alt caz este cel al Danemarcei, unde s-au înregistrat mai multe micro-cutremure cauzate de niște așa-zise „unde de presiune acustică provenite dintr-o sursă necunoscută”.

Aceste fenomene bizare, ce au fost raportate la scurt timp unul de celălalt, seamănă foarte mult cu manifestările HAARP, un soi de sistem integrat de emisie de radiații. Acest instrument deosebit de puternic poate produce varii fenomene în natură, poate modela atmosfera, poate produce ploi masive sau grindină, fenomene explicate cu lux de amănunte de Bogdan Comaroni și Cozmin Gușă în cadrul emisiunii. Nu doar americanii au astfel de sisteme, ci și rușii și norvegienii.

Edward Snowden, fost ofițer al NSA, a insistat asupra ideii că, prin aceste sisteme, multiplicându-se și amplificându-se energia, se pot genera efecte letale pentru organismul uman (Snowden dezvăluie Agenda globală de asasinate prin sistemul HAARP – Ziua News). Există chiar micro-stații de transmitere care generează unde locale de o anumită frecvență. Fiecare om în parte are o frecvență generală care este generată de frecvențele locale ale întregului organism la care se adaugă energia propriu-zisă a corpului. Prin citirea aurei fiecărui om în parte, este posibilă determinarea frecvenței generale a organismului.

Liderii politici ai lumii, mai ales cei implicați acum în războiul din Ucraina și susținătorii uneia dintre tabere, sunt direct vizați de astfel de atacuri energetice. Deși au medici profesioniști în jurul lor în permanență, care le verifică starea de sănătate frecvent, se întâmpla să se îmbolnăvească brusc, să acuze fel de fel de stări de rău bizare sau să-și piardă brusc coerența discursului.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background