Viktor Bout, omul cheie al înțelegerilor ruso-americane, va juca rol mare în alegerile din Rusia!

Postat de pe 5 iulie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Miercuri, la „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, emisiune moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a vorbit despre scenariul promovării politice în Rusia a lui Viktor Bout, negustorul morții, prezentând la ce ne putem aștepta.

Viktor Bout, negustorul morții, pe lângă că preia moștenirea politică a lui Vladimir Zhirinovsky, dedicându-se politicii populiste de extremă dreapta, are și o istorie recentă care a fost marcată de cei 11 ani de închisoare în SUA. Tot despre Viktor Bout se cunoaște faptul că l-a ghidat pe Prigojin în ultimele luni, ajungându-se în final la tentativa de rebeliune pe care acesta din urmă a organizat-o.

Viktor Bout a început să se afirme în plan politic după întoarcerea sa în Rusia. Partidului Liberal Democrat ultranaţionalist din Rusia (LDPR) declarând că acesta a fost nominalizat drept candidat pentru adunarea legislativă a regiunii Ulianovsk din centrul Rusiei. Pare că Viktor Bout este lansat pe scena politică și că urmează să aibă un rol major la alegerile prezidențiale și locale de anul viitor.

Bogdan Comaroni a subliniat faptul că Viktor Bout este unul dintre cei mai proeminenți lorzi ai războiului cu ajutorul cărora serviciile secrete fac afaceri, în special cu armament. Viktor Bout este un personaj susținut inclusiv de către CIA, motiv pentru care unii jurnaliști de investigație consideră că încarcerarea sa a reprezentat extracția din activitate ca să nu fie asasinat de către autorități.

Revenirea lui Viktor Bout în Rusia s-a petrecut în urma eliberării acestuia din închisorile americane, la schimb cu baschetbalista LGBT Brittney Griner. Tot acest schimb a fost orchestrat atât de serviciile secrete americane, cât și de serviciile secrete rusești. Viktor Bout este omul cheie al înțelegerilor subterane dintre SUA și Rusia și îndeplinește o misiune acum în Rusia. Bogdan Comaroni consideră că Viktor Bout va juca un rol esențial, în curentul naționalist/suveranist, în zonele anexate de ruși, urmând ca mai devreme sau mai târziu să se ajungă la implementarea păcii, în conformitate cu planul gândit de chinezi.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background