Cazul Onești – analizăm concluziile anchetei. Ce se va întâmpla cu Poliția Română?

Postat de pe 4 iulie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, Iosefina Pascal a anunțat că în sfârșit s-a finalizat ancheta de la Onești, după doi ani de la dubla crimă din acest orășel.  

S-au aflat noi aspecte interesante din ancheta de la Onești, câteva dintre informații fiind chiar de „bezna minții”. Iosefina Pascal a devoalat că pușca aflată în dotarea SAS nu era conformă, iar deținătorul de fapt al acesteia nu avea atestat de trăgător. Pe toată raza județului Bacău exista o singură pușcă cu lunetă aflată la un ofițer care nici măcar nu avea atestat de trăgător.

Totodată, se pare că folosirea puștii cu lunetă din blocul de vizavi era riscantă pentru victimele ținute ostatice. Atacatorul se mișca încontinuu, iar copacul din fața blocului obtura din vizibilitate. Iosefina Pascal susține că această informație este falsă, pentru că filmările live de atunci, realizate tocmai din blocul de vizavi, îl arată pe Moroșan, atacatorul, la vedere, putând fi captat și de o cameră de telefon, darămite de luneta unei puști profesionale. Putea să fie oprit și cu un simplu pistol, distanța fiind suficient de mică.

Se mai dezvăluie că trupele speciale din cadrul SAS Bacău nu știau să facă coborâre în rapel, ceea ce este absolut incredibil. Se știa această informație încă de acum 2 ani, și de atunci și până în prezent nu s-a schimbat nimic. E un haos total în poliția română și pare că nici nu se dorește pregătirea acestor agenți de poliție.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background