Țicleanu:Dacă Becali ar fi respectat meseria de antrenor, FCSB ar fi câștigat ultimele 5 campionate!

Postat de pe 19 mai 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, antrenorul și managerul de echipă Aurel Țicleanu a vorbit despre situația echipelor din Liga 1.

Finalul de campionat aduce față în față Farul Constanța a lui Gică Popescu și a lui Gică Hagi cu FCSB-ul lui Gigi Becali. Pe de-o parte, Gică Hagi s-a ambiționat să investească bani în țară și să facă o academie unde tinerii fotbaliști, printre care se numără și fiul său, să se formeze așa cum se cuvine și are rezultate frumoase datorită dedicării sale. Pe de cealaltă parte, îl avem pe Gigi Becali care a construit un real model de business foarte trainic și rodnic. De aproximativ două decenii, Gigi Becali stă în picioare și domină piața, spre deosebire de alții care au renunțat la fotbal sau care au ajuns chiar la închisoare.

„Dacă Gigi Becali ar fi respectat mai mult meseria de antrenor și s-ar fi gândit mai mult dincolo de sarcina de selecționer, ar fi câștigat de 7 ori la rând campionatul, având în vedere ce jucători are. CFR Cluj tocmai de aceea a câștigat 5 ani la rând, că a avut un antrenor care a fost extrem de responsabil și s-a ocupat de echipă. Din păcate, modelul lui Gigi Becali proliferează”, a declarat Aurel Țicleanu în cadrul emisiunii.

Duminică are loc finala campionatului, iar antrenorul Aurel Țicleanu a mărturisit că ar dori ca Hagi să răzbată, pentru că el a adoptat strategia propusă de Federație și introduce în joc mulți dintre jucătorii tineri, iar dacă va câștiga, va oferi un model și celorlalte echipe și celorlalți antrenori. Sunt foarte mulți tineri talentați care, însă, nu sunt vizibili, din cauză că nu sunt băgați în seamă de echipele mai mari și le este îngreunat parcursul. Or Gică Hagi are în lotul său peste 50% jucători tineri, ajutându-i să crească.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background