După ce s-a dat LGBT-ist în numele României, loser-ul de la Eurovision vrea să concureze pentru altă țară!

Postat de pe 19 mai 2023

Așa ne trebuie! După ce s-a dat LGBT-ist în numele României, loser-ul de la Eurovision vrea să concureze acum și pentru altă țară. Bravo TVR!

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Dincolo de propagandă”, difuzată la Radio Gold FM, Andrei Gușă a adus în atenția publicului o nouă știre de senzație legată de TVR și de Theodor Andrei, cel care ne-a reprezentat țara anul acesta la Eurovision, reușind o performanță neașteptată: a obținut 0 puncte, cel mai mic punctaj din istoria participării României la acest concurs muzical. După ce săptămâna trecută am aflat că TVR-ul, abuzat financiar de finul lui Pahonțu, ne face de rușine în lume, promovându-ne ca fiind un popor LGBT, iată că al nostru concurent din partea României vine cu o reacție tare la criticile pe care le-a primit în ultima săptămână pe rețelele de socializare.

În emisiunea lui Cătălin Măruță, Theodor Andrei s-a declarat „mulțumit și deloc ofticat” de performanța sa de la Eurovision, dar totuși a spus că se aștepta la mai multă susținere, având în vedere că în etapele premergătoare semifinalei a fost pe val. Totodată, Theodor Andrei a spus că lui chiar i-a plăcut ținuta roz-bombon pe care a purtat-o în timpul concursului și că îl reprezintă 100%.

Andrei Gușă a afirmat că rezultatele României la Eurovision sunt profund dezamăgitoare, având în vedere câți bani au fost investiți pentru ca România să se califice. Banii publici au zburat, iar noi ne-am ales cu cel mai prost scor din istoria participării României la Eurovision și, ca bonus, am fost și promovați drept o națiune de LGBT-iști. Nu este deloc rău că această minoritate a fost reprezentată, însă vorbim, totuși, de televiziunea publică și de un concurs în care, la cum sunt aranjate lucrurile în culise, tocmai aceste numere, fie ale minorităților, fie politice etc., au întâietate cumva. Dar se pare că Theodor Andrei nu a reușit să se claseze nici măcar prin această strategie de a se folosi de un număr care clar viza această minoritate pentru a atrage voturi.

Tot pe parcursul acestei săptămâni, mama lui Theodor Andrei a dat o serie de declarații incendiare, impact.ro publicând reacția doamnei Simona Andrei:

„M-au surprins neplăcut destule comentarii și reacții pe tema Eurovision, în special cele făcute imediat după semifinala în care am fost implicați. Ce m-a surprins foarte, foarte mult, a fost maniera în care a fost primit și salutat la Liverpool, inclusiv de către oameni necunoscuți, pe stradă, și atitudinea mult diferită a românilor, a celor din țară! E o lecție nemeritată. Cine îl crede înfrânt pe Theodor se înșală foarte tare. Nu m-ar mira să scornească o nouă prezență la Eurovision, așa cum îl știm. Gestionează bine eșecurile și are puterea de a trece peste ele așa cum puțini dintre noi știm să facem asta. Nu știu însă dacă va mai candida pentru România. Nu ne-ar mira să încerce o soluție cu totul aparte și să concureze pentru o altă țară europeană!”

După ce ne-a făcut de râs în fața lumii, cu un scor execrabil, Theodor Andrei anunță că se gândește să mai participe la acest concurs din partea altei țări. Andrei Gușă a reacționat dur la tupeul de care a dat dovadă tânărul concurent: „Acest loser de la Eurovision vrea să concureze acum pentru altă țară. Așa ne trebuie! Bravo, TVR! După ce ne-a făcut de râs, crede că el poate concura pentru altă țară… Domnule Turturică, poate ne explicați de ce trebuie un buget atât de mare, de o sută de milioane de euro, dacă eșuăm lamentabil în concursuri de acest gen, băgând la înaintare astfel de concurenți”.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background