SUA face experimente cu Republica (Soros) Moldova, însă nota de plată o va achita România

Postat de pe 28 noiembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, s-a discutat despre operațiunea ‘Haide la Prut cu grăbire/Să ne luăm cetățenie!’, dicton gândit de gazda emisiunii, prin care reprezentanți ai comunității hashtag/tefeliste cer și obțin cetățenie moldovenească.

Cozmin Gușă prezintă subiectul la începutul emisiunii, amintind despre recenta creare a unei dezbateri în legătură cu cetățenia moldovenească. Totul a început încă de săptămâna trecută, când judecătorul român Cristi Danileț și încă un om din Statul Paralel al lui Coldea și Kovesi au fost ‚importați’ de către regimul Maia Sandu. La scurt timp după aceste evenimente, actorul Marius Manole, făcând parte din aceeași categorie de susținători ai Statului Paralel, conform spuselor lui Cozmin Gușă, a declarat de pe scena din Chișinău, unde avusese un spectacol, că și el își dorește să aibă cetățenie moldovenească și că cel mai probabil se vor înmulți asemenea cereri.

Valul acesta de `migrație` spontană către Republica Moldova pare bizar, mai ales în condițiile în care această țară se confruntă cu o criză energetică gravă, dar și cu sărăcia. Jurnalistul Marius Ghilezan și-a exprimat propria viziune în legătură cu acest subiect: „Semnalul este tras de mai demult în Basarabia. Eu știu multe ONG-uri din București care, în căutare de noi finanțări, și-au depus proiecte în ‘Republica SOROS’ și au câștigat”. Marius Ghilezan susține că „Deep State-ul american caută un punct nodal, o țară care să aplice întru totul periculosul regim totalitar chinez în privința controlului biometric și identitar al omului”.

Jurnalistul a explicat că se va pune în aplicare un plan similar cu ceea ce se întâmplă acum  în Ucraina și că se dorește instaurarea unui regim al Deep State-ului american în Republica Moldova. „Încă nu au cucerit tot acolo. Probabil că nu sunt siguri pe popularitatea Maiei Sandu care se prăbușește fantastic. Americanii vor intra în conflict direct cu inteligenții ruși care sunt prezenți in corpore mai ales în partea de est a Niprului; și atunci America își consolidează poziția”, adaugă Marius Ghilezan.

Însă îngrijorător este că întregul plan al americanilor este posibil să ridice probleme mari pentru statul român, care va fi cel mai probabil cel care va deconta ‘distracția’ americanilor din Republica Moldova. Concluzia oferită de Marius Ghilezan în privința acestui subiect controversat este următoarea: „Dacă agenții de influență ai lui Soros se mută de la București la Chișinău, iată principalul câștig: scăpăm de ei. La o primă vedere, pare că Soros a pierdut lupta în România și se mută acolo. Povara fiscală, însă, va fi asupra poporului român”.  

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background