SRS: Băsescu a jucat și cu Steinmetz, și cu Soros. Israelul acționează politic în România!

Postat de pe 5 septembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a vorbit despre afacerile miliardarului Benny Steinmetz din România, combinațiile pe linia prințului Paul și implicarea lui Băsescu, explicând cum ne-a introdus justiția noastră în meciul Mossad-CIA.

Traian Băsescu, aflând de la SRI că există un pot uriaș, averea prințului Paul de România, poreclit de Sorin Roșca Stănescu drept „prințul de tinichea”, evaluată la aproximativ 6 miliarde de euro, și-a băgat nasul, eliminându-i, practic, pe Beny Steinmetz și pe Remus Truică din peisaj. Băsescu a devenit nașul de cununie al lui Paul de România și ulterior nașul copilului lui Paul, în plin mandat prezidențial. Băsescu a urmărit să pună mâna pe cea mai mare parte a averii lui Paul. Elena Udrea, când a acceptat să le ofere informații agenților FBI și CIA în Costa Rica, a dezvăluit și detaliile anterior prezentate despre Traian Băsescu. În spatele acestor jocuri se află și bătălia uriașă dintre Biden și grupul care-l sprijină, în frunte cu Soros, și Bibi Netanyahu, sprijinit de Mossad.

Beny Steinmetz a fost partener cu Băsescu în afacerea Roșia Montană. Planul era ca Băsescu, în calitatea sa de președinte, să declare că va cădea contractul cu Roșia Montană, ceea ce ar fi generat scăderea acțiunilor pe bursa de la Toronto, fără însă să se fi exploatat nici măcar un gram de aur. Ulterior, Băsescu și Steinmetz ar fi putut cumpăra acțiuni mai ieftin prin intermediul interpușilor. Steinmetz și Băsescu au fost despărțiți de către George Soros.

Netanyahu se află acum în Cipru, pretextul vizitei sale fiind negocierea unor parteneriate energetice. Cu toate acestea, unul dintre scopurile din agenda premierului israelian este extragerea lui Beny Steinmetz, pentru ca acesta să nu ajungă în închisoare în România. Steinmetz este un aliat și un sponsor important al lui Netanyahu. Vineri se va decide sentința lui Steinmetz și cu siguranță se va pune pe masă ideea că justiția din România este controlată de către Statul Paralel, controlat la rându-i de George Soros, ipoteză ce l-a scăpat pe Steinmetz de închisoare în Grecia și Italia.

Sorin Roșca Stănescu este de părere că Beny Steinmetz va fi trimis înapoi în Israel unde va beneficia de protecție. În funcție de alegerile din Statele Unite va fi soluționat și cazul lui Beny Steinmetz. Există semnale clare că Israelul dorește să joace politic în România.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background