Spânu: Cîrstoiu e candidatul lui Iohannis, dacă nu confirmă rapid e posibil să fie retras!

Postat de pe 28 martie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Ion Spânu a analizat premeditarea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu prin prisma dezvăluirii Gabrielei Firea că s-ar fi lucrat de mai multe luni pentru impunerea acesteia, dar și a supoziției că medicul Cîrstoiu a fost impus, de fapt, de către Iohannis.

Liviu Alexa consideră că Marcel Ciolacu îl protejează în continuare pe Piedone, punând candidat la primăria Sectorului 5 pe Adrian Vigheciu, un politician lipsit de notorietate, tocmai pentru a nu-i încurca jocurile fiului lui Piedone. Ieri după amiază, Gabriela Firea a dezvăluit, intenționat sau nu, că se pregătea candidatura lui Cîrstoiu de câteva luni bune. În viziunea lui Ion Spânu, Cîrstoiu este un candidat fără șanse, cu o personalitate politică ștearsă, dar renumit prin prisma profesiei sale.

Cătălin Cîrstoiu este candidatul lui Klaus Iohannis, pentru că el vrea să rezolve problema propunerii la președinție în toamnă. Dacă Gabriela Firea ar fi fost candidata principală pentru București, Iohannis l-ar fi impus ulterior pe Nicolae Ciucă la președinție. Această variantă nu ar fi funcționat, tocmai pentru că PSD-ul face presiuni ca Ciolacu să candideze la președinție. Jurnalistul Ion Spânu consideră că, prin candidatura lui Cîrstoiu, s-a anulat posibilitatea PSD de a candida la președinție. Dacă medicul Cîrstoiu nu va crește în popularitate în următoarea perioadă, va fi obligat să se retragă.

Miza mare a alegerilor locale o reprezintă alegerile prezidențiale și așa se explică și jocurile partidelor în alegerile pentru primăria capitalei. Dintre Piedone, Cîrstoiu și Nicușor Dan, susținuți din culise de Ciolacu, respectiv de Iohannis, Ion Spânu este de părere că Nicușor Dan ar putea fi propulsat, din postura de „european”, în lupta cu suveranistul George Simion.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background