Războiul ucrainean s-a încheiat. America se luptă să-și păstreze influența în Orientul Mijlociu!

Postat de pe 4 decembrie 2023

Romoșan: Războiul ucrainean s-a încheiat, e previzibil ca Zelenskiy să fie retras și protejat în Florida-SUA. America se luptă din greu ca să-și păstreze influența în Orientul Mijlociu!

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Petru Romoșan a analizat declinul previzibil al Ucrainei și al președintelui Zelenski, precum și legătura dintre conflictul israelo-palestinian și războiul ucrainean.  

Ne apropiem de finalul războiului dintre Rusia și Ucraina, cele mai importante dovezi fiind furnizate de jurnalistul american Seymour Hersh, care a anunțat că există negocieri între generalii Valerii Zalujni și Vitali Gherasimov. Rusia dorește recunoașterea faptului că Crimeea îi aparține, teritoriu căruia i se adaugă Donbass și Azov. Dezastrul din Ucraina va afecta minoritatea românească de pe teritoriul ucrainean.

Zelenski, din postura sa de negustor al războiului, după cum l-a denumit Petru Romoșan, poate rezista doar atâta timp cât există un conflict în care este implicat. În iunie a demarat mult lăudata contraofensivă, ce s-a dovedit a fi un eșec inutil, care a costat Ucraina mii de soldați. Petru Romoșan susține că declanșarea atacului din Orient de pe 7 octombrie are legătură cu eșecul contraofensivei ucrainene. Proiectul atacului Hamasului era cunoscut deja de un an și se aștepta momentul potrivit pentru a fi declanșat un nou conflict într-o nouă arie geografică. S-a urmărit astfel mutarea atenției dinspre Ucraina înspre Orient, pentru că nu putea fi permisă ultra-mediatizarea eșecului ucrainenilor. Potrivit informațiilor deținute de Petru Romoșan, lui Zelenski i se pregătește o vilă în Florida, unde este invitat să se mute cu toată familia. Florida este un loc unde s-au strâns mulți dintre bogații lumii, ceea ce îi conferă regiunii și o siguranță importantă.

Thierry Meyssan susține că în războiul israelo-palestinian se urmărește reinstalarea puterii americane în Orientul Mijlociu, după ce supremația SUA în Orient a fost diminuată de relațiile din ce în ce mai extinse dintre statele arabe și China. SUA și Marea Britanie urmăresc să-și impună strategiile în Orientul Mijlociu prin intermediul Frăției Musulmane. Inclusiv Hamasul, înființat de Frăția Musulmană, a acționat la ordinul americanilor pentru a crea un nou focar de război.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background