George Simion vs Streinu-Cercel – noi dezvăluiri despre PROFESOR DOCTOR STREINU-CERCEL!

Postat de pe 4 decembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, jurnalista Iosefina Pascal a analizat „meciul” dintre președintele AUR, George Simion, și medicul Streinu-Cercel, „difuzat” în exclusivitate pe postul România TV.

Într-o dezbatere televizată, medicul Adrian Streinu-Cercel a răbufnit la adresa lui George Simion pentru că acesta citea mesajele primite de la cetățeni în timp real. Printre mesajele primite pe laptop, George Simion citea și argumente valide care contraziceau aberațiile medicului sau întrebări pertinente din partea publicului, moment în care acesta și-a pierdut cumpătul, refuzând total să răspundă.

În repetate rânduri, Streinu-Cercel a declarat că „vaccinul a produs anticorpi și a salvat viețile românilor”. De asemenea, medicul a bagatelizat relațiile sale cu firma Pfizer, susținând că banii primiți de la aceasta nu au fost pentru a face reclamă vaccinului. Tot Streinu-Cercel a afirmat că toate morțile din pandemie trecute la decese generate de Covid au fost într-adevăr cauzate de virus și că, practic, oamenii nu au murit și din alte cauze în pandemie, adăugând chiar că închiderea spitalelor a fost o măsură normală și necesară. Atitudinea sa zeflemitoare a dezamăgit publicul care încă îl mai aprecia. Streinu-Cercel a recurs inclusiv la folosirea injuriilor la adresa cetățenilor care și-au permis să aibă dubii cu privire la vaccin.

Streinu-Cercel a susținut în mod constant eficiența vaccinului, deși realitatea îl contrazice. Inclusiv datele de la INSP indică faptul că au contractat virusul inclusiv persoanele vaccinate, putând chiar să ajungă la spital în stare mai gravă sau să moară. Medicul a evitat complet să răspundă cu privire la problema exonerării de răspundere a producătorilor vaccinurilor, susținând că vaccinul a fost suficient testat. Există 21.000 de români care au avut efecte adverse în urma vaccinării.

Adrian Streinu-Cercel a fost acuzat de fraudarea/trucarea unei licitații, o familie l-a dat în judecată pentru că o rudă a murit în urma unor decizii ale medicului și a mai existat o anchetă cu privire la achiziția unor vaccinuri anti-gripa aviară, fapte pentru care i s-au întocmit dosare penale. Adrian Streinu-Cercel a fost dat afară din comisia de la Ministerul Sănătății care se ocupa de gestionarea pandemiei de Covid pentru că ar fi dorit să se impună izolarea vârstnicilor în case și carantinarea forțată a celor suspecți de Covid.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background