Purice: Șantajul lui Zelenskiy asupra lui Biden este evident

Postat de pe 13 decembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Ciprian Purice a analizat vizita lui Zelenskiy la Washington și declarațiile comune ciudate cu Biden, discutând posibilitatea ca liderul ucrainean să-l șantajeze de fapt pe președintele SUA cu dovezile corupției fiului său legate de afacerile din Ucraina.

Presa de la Washington a rămas șocată auzind declarațiile liderului ucrainean Zelenski, aflat în vizită în SUA. Acesta a afirmat că Ucraina a recucerit 50% din teritoriul ocupat de ruși și că armata ucraineană se află într-o formă extraordinară. Zelenski, de fapt, s-a dus în SUA pentru a cerși din nou bani, aflându-se într-o situație limită. Concomitent cu vizita lui Zelenski în SUA, The Telegraph publica un editorial în care anunța că „Rusia lui Putin se apropie de o victorie devastatoare. Fundația Europei se clatină”, emițând un mesaj completamente în contradictoriu cu ce susținea Zelenski în discursurile sale de la Casa Albă.

Săptămâna trecută a avut loc rechizitoriul oficial al lui Hunter Biden pentru șpăgile primite în Ucraina, România și China. „Tind să cred că de fapt Zelenski s-a dus acolo ca să-i amintească lui Joe Biden de faptele de corupție ale lui Hunter Biden. Sunt 2 planuri de analizat aici: problema pe care o reprezintă Ucraina și Zelenski pentru America și problema pe care o reprezintă Ucraina și Zelenski pentru familia Biden. Cele 2 s-au intersectat până acum și se intersectează din nou prin varianta în care SUA vor prefera să împingă vina către familia Biden și către șantajul familiei Biden din partea ucraineană ca să justifice acest eșec uriaș. America încearcă să scape de ‘mortul’ Ucraina, pasându-i-l Europei și folosindu-l ca pretext pentru a relua legătura cu lumea orientală”, a explicat Ciprian Purice.

Așa-zisul șantaj al lui Zelenski asupra președintelui american este un joc pe care SUA îl acceptă tocmai pentru a-l transforma într-un pretext pentru a-și repara greșelile, pentru a-și redobândi demnitatea după marele eșec din Ucraina și pentru a relua legăturile cu Rusia.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background