Rețeaua foștilor securiști formează Statul Paralel, care deservește interesele Factorului Extern!

Postat de pe 13 decembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În ediția de miercuri a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a abordat tema referitoare la dezvăluirea că Vlad Voiculescu, useristul fost ministru al sănătății, a escrocat zeci de mii de donatori pentru cauze sociale, fapt pe care Liviu Alexa îl integrează rețelei și metodelor de tip Coldea.

Jurnalistul Bogdan Comaroni și-a început analiza pornind de la incidentul Colectiv și uriașul scandal ce a urmat, care a generat răsturnarea guvernului Ponta. În urma acestui eveniment, Liviu Dragnea a preluat șefia PSD, iar Dacian Cioloș, protejat de servicii, a devenit premier al României între anii 2015-2017. Pe aceeași filieră, premierul Dacian Cioloș îl numește pe Vlad Voiculescu Ministru al Sănătății în mai 2016. Totul a fost sprijinit de Florian Coldea și ulterior i-a fost oferit lui Cioloș un partid „la cheie”, PLUS (Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate), care a fuzionat cu USR-ul mai târziu.  

Din cea mai recentă dezvăluire a jurnalistului Liviu Alexa, aflăm de escrocheria de proporții a lui Voiculescu, care, prin MagiCamp, a stors milioane de euro de la cetățenii milostivi care credeau că donează pentru copiii bolnavi de cancer. În rețelele formate, atât pe filieră politică, dar și pe filieră economică, securiștii bătrâni și-au scos la înaintare fiii și nepoții. ONG-urile de tipul celei fondate de Voiculescu au rol de placă turnantă: strâng fonduri, spală banii și îi redistribuie către rețele.

Nomenclaturiștii partidului comunist și ai Securității s-au combinat după plecarea lui Ceaușescu, și-au creat o rețea de afaceri, au alternat domeniile de activitate, adică cel politic și cel economic, și au formatat, în final, Statul Paralel. Cei care compun Statul Paralel astăzi deservesc interesele elitelor globale, ale Factorului Extern, primind la schimb putere locală și comisioane babane pentru îndeplinirea misiunilor stabilite din afară. România este acaparată economic și politic de această șleahtă, iar copiii și nepoții securiștilor vor distruge și mai mult țara, din cauza nepriceperii sau chiar a prostiei.

În momentul în care sistemul e pe cale să fie devoalat, sunt aruncați la înaintare pionii care să-și asume răspunderea și să suporte consecințele. Astfel, interpuși de tipul lui Voiculescu sunt sacrificați și apoi protejați de sistem, dovada fiind avalanșa de prescrieri din România.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background