PSD și PNL au regizat o nouă repriză de înjurături, neavând realizări de prezentat public

Postat de pe 1 februarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Analistul Ciprian Purice a analizat, în emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, ședințele recente din PNL și PSD, mișcările dinaintea începerii noii sesiuni parlamentare, explicând la ce surprize ne putem aștepta având în vedere problemele lor interne, dar și iminența schimbării premierului.

La ședințele recente din PNL și PSD se pare că s-a discutat despre îmbunătățirea protocolului dintre cele două partide prin organizarea corespunzătoare a viitoarei guvernări, referindu-ne aici la guvernarea de după anul 2024. „Ei au înțeles că dușmanul lor este comun, au înțeles că dezbinați sunt ținte ușoare, au înțeles că, dacă își păstrează acest ritm de guvernare, dețin cheia succesului”, a explicat analistul Ciprian Purice, subliniind astfel că se dorește consolidarea relației dintre cele două partide aflate la guvernare.

Potrivit spuselor lui Ciprian Purice, strategia de luptă anti-extremism propusă de Nicolae Ciucă, elaborată de consultanții Alexandru Muraru și Iulian Chifu, face parte tot din marele joc sorosist-globalist, pentru că politrucii au realizat că nu mai merge propaganda și vor să recapete teren după ce au fost și continuă să fie profund decredibilizați de către jurnaliștii care scot la  iveală adevărul. „Cine știe, poate scot și vreo nouă lege, să îmbunătățească legea CNA-ului, ca să nu ne mai lase să spunem nimic”, a punctat Ciprian Purice, demonstrând că această măsură arată mai mult ca o decizie disperată care dă de înțeles că Ciucă nu mai este asistat.

Ciprian Purice este de părere că PNL-ul și PSD-ul vor mima o serie de scandaluri aprige tocmai pentru a rămâne în centrul atenției. Cu toate acestea, cele două partide își vor consolida coaliția prin extinderea la nivel teritorial și prin „reînnoirea jurămintelor”, rămânând împreună până în 2028. Dacă va renaște un nou USL la anul, candidatul la prezidențiale va veni dinspre PNL, în timp ce funcția de premier va rămâne pentru un candidat din partea PSD-ului.  

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background