Narcisa Iorga: „Eu în dreptate nu mai cred”

Postat de pe 9 iunie 2021

Autor: Iris Drăghicescu

Retragerea de către Consiliului Național al Audiovizualului a licenței Giga TV a adus condamnări cu executare pentru toți cei patru inculpați din dosar.

Laura Georgescu, fosta președintă a CNA, a primit 4 ani și patru luni de închisoare cu executare, fiind acuzată de comitere a mai multor infracțiuni. Viorel Hrebenciuc, politician român și membru al PSD, cât și Gheorghe Ștefan, om politic și membru al partidului PNL au primit 3 ani cu executare.

Jurnalista Narcisa Iorga, membră a CNA, a primit aceeași sentință, de 3 ani cu executare. Este acuzată că l-ar fi instigat pe Gheorghe Ștefan, pentru ca, la rândul lui să-l fi incitat pe Viorel Hrebenciuc.

Narcisa Iorga a luat decizia să facă publică opinia sa în cadrul emisiunii Gold FM „Ce-i în Gusă, și-n căpusă”, cu Cozmin Gușă, deoarece, „s-a făcut spectacol numai cu punctul de vedere al acuzării”.

„Dosarul acela este doar maculatură. Despre mine este o singură frază în tot rechizitoriul”, a declarat Iorga.

„Nu am crezut niciodată că, dacă nu există dovezi, sau dacă există probe care contrazic acuzarea, ele nu sunt luate în considerare.”

„Dacă am făcut o greșeală, mi-o asum. Îmi cer scuze, dar îmi asum orice risc. Eu nu pot să spun, chiar dacă voi face închisoare, că am greșit cu ceva. Foarte bine, trimiteți la închisoare un om care a spus la telefon lucruri pe care le spune public”, a afirmat Iorga.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, cu Cozmin Gușă, este difuzată pe frecvența 96,9 MHz, de luni până joi și poate fi găsită integral pe YouTube sau Facebook la Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background