Moldova e dominată de psihologia HOMO SOVIETICUS. Inclusiv Soros a eșuat la Chișinău!

Postat de pe 1 martie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Ciprian Purice a analizat soarta Moldovei și implicarea României în viitorul conflict militar, prin prisma acțiunilor guvernului moldovean manevrate în mod evident prin oameni din rețeaua Soros, respectiv a dezghețării militare a Transnistriei, acolo unde ucrainenii au masat trupe și rușii desfășoară începând de azi exerciții militare.

Ciprian Purice a reamintit capitolul din istorie în care sovieticii, frustrați că 100 de ani de țarism nu au lăsat nicio urmă în Basarabia, și-au luat revanșa și au început în Republica Sovietică Socialistă Moldovenească cel mai aprig proces de sovietizare. „Acest fenomen de schimbare a unei întregi societăți și de reorientare a ei către Moscova a fost definită de Zinoviev ca ‘HOMO SOVIETICUS’, a punctat Ciprian Purice. Cei mai mulți oameni care protestează astăzi în Moldova sunt cei care s-au născut în Moldova sovietică și care au fost crescuți și educați în stilul „homo sovieticus”.

Astăzi, șmecherii de la Chișinău, de tipul Plahotniuc sau Șor, folosesc fenomenul „homo sovieticus” în avantajul lor, chit că după ’91 Rusia s-a cam descotorosit de povara numită Republica Moldova. În Moldova de astăzi, Maiei Sandu i-a fost impus să-l numească în funcția de premier pe Dorin Recean, acesta fiind o variantă de avarie prin care actualul președinte speră să-și prelungească guvernarea la Chișinău. Această mutare marchează eșecul lui Soros la Chișinău. În Moldova, profund impregnată de „homo sovieticus”, nu funcționează strategiile occidentalilor, cu iluzii de prosperitate sau cu alte minciunele.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background