Laura Dinu la Golden Hour: Alegerile din România nu vor avea loc! Am putea fi atacați de ucraineni!

Postat de pe 28 septembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Laura Dinu, terapeut ThetaHealing și facilitator constelații familiale, a analizat situația actuală din România și din lume din punct de vedere energetic și spiritual.

Echinocțiul de toamnă a generat un mare flux de energie în planul fizic, energie ce ne ajută să ne trezim și să conștientizăm schimbările din jurul nostru. Ceea ce se întâmplă astăzi în planul fizic este o manifestare a planului astral și sunt foarte multe „contracte” ce ajung la termen în perioada aceasta. Planeta Pământ este în plan de ascensiune până în anul 2040 și ne va forța să ne trezim, să fim mai conștienți și să accedem la vibrații energetice mult mai ridicate. Întregul regn animal și cel vegetal, dar și umanitatea este supus acestor transformări. Vom fi puși față în față cu traumele și suferințele din lăuntrul nostru și vom fi forțați să le înfruntăm și să le vindecăm. Fiecare schimbare individuală contribuie la marea transformare planetară ce ne deschide drumul către o viață mai bună. Menirea fiecăruia dintre noi este să aducă un plus de valoare, de lumină și de bunătate în lume conectându-ne la planul astral și sădind semințe ale bunătății.

Planeta Pământ se confruntă cu multiple atacuri energetice, fiind pe punctul de a atinge apogeul conștientizării și al schimbării. Acest fenomen rar, care nu s-a mai petrecut de secole, se reflectă în realitatea fizică și în situația geopolitică. Spre exemplu, Africa va fi următorul stat emergent care se va trezi și va atrage atenția lumii. Vladimir Putin, care este considerat de către o largă majoritate dintre cetățenii planetei ca fiind „omul negru”, este susținut de lumina astrală, la fel cum a fost și Donald Trump, însă a decăzut din cauza greșelilor personale. Laura Dinu prevede că Donald Trump nu va mai reveni la putere în SUA.

Tehnologiile dezvoltate de om vor genera probleme de ordin meteorologic, pentru că au ajuns pe mâini greșite dispozitive de modificare a vremii. Totodată, România este amenințată de un cutremur major, de peste 8 grade, care este amânat încă din anul 2016, iar forțele luminii conspiră pentru a proteja țara de acest dezastru cât mai mult timp. România va intra de anul viitor sub guvernarea energetică a cifrei 9, iar anul 2024 este an de dragon. Va fi foarte bine aspectată energia focului și vom asista la schimbări majore, dar și la potențarea evenimentelor nefaste ce pot genera reforme. Laura Dinu prevede că alegerile de anul viitor vor fi anulate sau amânate, iar până în 2024 vor avea loc multiple revolte și proteste. Laura Dinu a avertizat că există posibilitatea ca România să intre în război. Rusia se va alia cu China, vor fi de partea noastră, dar amenințarea se pare că vine din partea ucrainenilor.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background