Ucraina își ia adio de la UE – anunț oficial

Postat de pe 27 septembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza        

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a venit cu o veste proastă pentru ucraineni: se pare că Bruxelles-ul nu prea îi vrea în UE.

„Ucraina își ia adio de la UE până în 2029: ‘Trebuie să ne gândim nu numai la Ucraina, ci și la UE’”, prezintă stiripesurse.ro. Vicepreședintele Parlamentului European, Katarina Barley, consideră că aderarea Ucrainei la Uniunea Europeană este imposibilă înainte de 2029. „Ucraina nu îndeplinește în prezent niciunul dintre aceste multe criterii”. Ucraina, în opinia acesteia, în prezent nu îndeplinește niciunul dintre criteriile care trebuie îndeplinite pentru a deveni membru al comunității. Barley consideră că acest scenariu este imposibil în următoarea legislatură a Parlamentului European, care va începe după viitoarele alegeri din 2023 și va dura până în 2029. „Dacă nu schimbăm nimic altceva în Uniunea Europeană, nu văd această posibilitate” – a spus Barley la canalele de televiziune NTV și RTL, răspunzând la o întrebare despre posibila aderare a Ucrainei la UE.

Foarte trist este că ucrainenii au investit foarte mulți bani în tot ceea ce presupune promovarea parcursului european al Ucrainei. Se pare că oficialii UE i-au păcălit pe ucraineni într-un mod josnic. Principalul vinovat este chiar președintele Zelenski, din cauza comportamentului său inadecvat.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background