Interviul cu Putin va produce mult adevăr jurnalistic, dar va fi destinat tot manipulării globale!

Postat de pe 7 februarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În ediția de miercuri a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a abordat tema referitoare la semnificația și consecințele ‘interviului secolului’, Tucker Carlson – Vladimir Putin, prezentând cum se va modifica percepția publică occidentală, respectiv cum putem explica construcția acestei operațiuni.

Putin, considerat de către occidentali ca fiind „criminalul planetei”, a fost deja intervievat de către Tucker Carlson, „campionul adevărului”, iar înregistrarea integrală a interviului urmează să apară foarte curând. Bogdan Comaroni este de părere că interviul deja a fost luat, tocmai pentru că au existat în trecut tentative de a bloca un astfel de demers jurnalistic și nu ar fi avut nicio logică, ba chiar ar fi fost periculos, ca Tucker Carlson să anunțe interviul înainte ca acesta să fie făcut, expunându-se inutil. Informația este confirmată inclusiv de agenția de știri TASS, din Rusia, prin prisma declarațiilor lui Peskov, care spune că Putin deja a fost intervievat. Fosta vedetă a Fox News spune că interviul are rolul de prezenta versiunea lui Vladimir Putin despre desfășurarea războiului și despre problemele care au acaparat omenirea în ultimii 4 ani, pentru ca americanii, în special, dar nu numai ei, să tragă propriile concluzii. Interviul va fi o bombă, pentru că întreaga planetă va afla că Putin e viu, nu e nebun, că are argumente pertinente, că America a mințit în ultimii ani, cum a fost distrus Nord Stream, se va afla și cifra exactă a victimelor din războiul ruso-ucrainean și care va fi viitorul omenirii.

Jurnalistul Bogdan Comaroni consideră că interviul secolului, Tucker Carlson-Vladimir Putin, este o dovadă în plus a înțelegerii subterane dintre SUA și Rusia. Mai mult decât atât, el crede că Putin va folosi tribuna lui Tucker Carlson pentru a-și face niște strategii de geopolitică, pentru a le lansa în spațiul public și pentru a anunța omenirea despre viziunea sa asupra viitorului. Nu degeaba cu câteva zile înainte de marele anunț al interviului s-a declanșat o propagandă masivă care vrea să inducă populației ideea că Rusia va ataca Europa și NATO și că se va ajunge la un al treilea război mondial. E posibil ca Tucker Carlson să treacă rapid prin temele de interes, referitoare la război, puterea din SUA, alegeri ș.a., și să sară la întrebările legate de viitoarele operațiuni militare ale Rusiei, care se pot îndrepta sau nu către extinderea conflictului către UE. În anul electoral mondial se dorește ca populația planetei care va ieși la vot (peste 3 miliarde de oameni sunt așteptați la vot) să trăiască sub spectrul războiului iminent.

Toate posturile de televiziune, prietenoase sau nu cu Tucker Carlson, au început să răspândească anunțul interviului și mai mult ca sigur vor difuza și fragmente din el, când acesta va apărea. Se dovedește faptul că se face o propagandă planetară pentru acest interviu, pentru că se dorește inocularea psihozei în masă că urmează ar treilea război mondial, explică Bogdan Comaroni, punctând că se vrea, de asemenea, transmiterea mesajului că doar globaliștii pot salva lumea. Nu este exclus ca Tucker Carlson, după interviul anunțat și cu Zelenski, să-i intervieveze și pe președintele Iranului, și pe Xi Jinping. „Pentru că pe mâna echipei democrate din Statele Unite, pe mâna oamenilor de tip Soros, pe mâna oamenilor de tip Schwab pierd, marii capitaliști, marile finanțe internaționale își mută armele și bagajele în spatele unor suveraniști, care sunt construiți pe repede înainte, cum a fost construit Elon Musk pe repede înainte cu discursurile lui, cu întâlnirea lui cu Xi Jinping, cu aprecierile lui laudative la adresa lui Putin; și vine la rând și Tucker Carlson ca un alt simbol”, a punctat Cozmin Gușă. Principalul efect pe care-l va genera acest interviu va fi tocmai dezbinarea omenirii în două tabere majore.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background