Ministrul israelian al Securității și-a cerut scuze după ce fiul său l-a ironizat pe Joe Biden

Postat de pe 7 februarie 2024

Ministrul israelian al Securității Naționale, Itamar Ben Gvir, și-a cerut scuze marți, după ce fiul său l-a ironizat pe președintele american Joe Biden pe rețelele sociale de Alzheimer, scrie Le Figaro.

„Shuvael este fiul meu și îl iubesc , dar aseară a făcut o greșeală gravă cu un tweet pe care îl dezaprob profund ”, a scris Itamar Ben Gvir, de asemenea, pe X. 

„Statele Unite sunt cel mai mare prieten al nostru, iar președintele Biden este un prieten al Israelului”, a continuat el. Nu există loc pentru remarci „disprețuitoare” , a spus el.

Shavuel Ben Gvir, în vârstă de 18 ani, a postat luni seară o fotografie a lui Joe Biden, în vârstă de 81 de ani, spunând că este „importantă conștientizarea” cu privire la boala Alzheimer „care este cea mai frecventă cauză a declinului cognitiv și a demenței la vârstnici . Publicația a fost ulterior ștearsă, iar pe urmele tatălui său, Shavuel Ben Gvir și-a cerut scuze pe contul său celor aproximativ 2.800 de abonați ai săi.

Vârsta lui Joe Biden, care caută realegerea pentru un al doilea mandat, a fost deja subiect de ironii în trecut. Itamar Ben Gvir este unul dintre miniștrii din guvernul lui Benjamin Netanyahu, unul dintre cei mai de dreapta din istoria Israelului. Lider al partidului Forțelor Evreiești, el însuși este obișnuit să facă declarații scandaloase și uneori batjocoritoare.

sursă: Le Figaro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background