AUR organizează audiențe în fața Parlamentului

Postat de pe 7 februarie 2024

Președintele AUR, George Simion, a anunțat că, alături de parlamentarii partidului, va organiza astăzi audiențe în fața Parlamentului. Decizia parlamentarilor AUR vine după ce acestora nu li s-a mai permis să primească invitați în cadrul Parlamentului.
„Nouă ca parlamentari AUR nu ni se mai permite să luăm audiențe, să primim oameni în cadrul Palatului Parlamentului, în cadrul birourilor pe care le avem aici, în Palatul Parlamentului. Drept urmare, astăzi, după închiderea ședinței de Plen din Camera Deputaților, deschidem birourile în fața Parlamentului. O să vină colegi de-ai mei, o să vin și eu, toți oamenii cu care trebuia să ne vedem azi la Parlament, pentru că sunt interziși, ei nu pot intra în Parlament venind invitați de către AUR, o să îi primim în fața Parlamentului”, a spus George Simion în conferință de presă.
Acesta a subliniat că, pe lângă alte restricții, s-a restricționat accesul la internet la grupul AUR. „Așa aleg cei de la PSD să implementeze democrația și să conducă lucrările în această instituție”.
„Nu e nicio problemă, o să ne adaptăm. Ne facem hotspot de pe telefoane, o să ne primim invitații în fața Parlamentului, o să organizăm dezbaterea de mâine despre Apărare tot așa, în stradă. Nu știu dacă blocăm traficul sau nu, o să vedem în funcție de numărul de participanți. Ne adaptăm!”, a precizat președintele AUR.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background