Incidentul din Polonia este începutul cântecului de lebădă pentru Zelenskiy

Postat de pe 16 noiembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de miercuri, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, s-a vorbit despre Provocatorii Războiului Total, prin prisma incidentului de aseară din Polonia, unde Joe Biden a exclus practic că ar putea fi vorba de un atac rusesc. Totodată, s-a analizat cine sunt cei ce forțează implicarea directă a țărilor NATO în războiul ucrainean și pot coordona declarațiile și acțiunile regimului de la Kiev.

„S-a discutat în emisiune în ultimul an despre complicitatea ruso-americană care acum se demonstrează, dar și despre manipulările ucrainene. Am făcut o sinteză asupra situației din Polonia în legătură cu Ucraina, e mult mai simplu de văzut cum s-au întâmplat lucrurile, dar acum există și o recunoaștere oficială despre faptul că racheta a fost trasă de ucraineni”, afirmă Cozmin Gușă la începutul emisiunii.

Există, însă varianta ca această rachetă să fi fost lansată cu scopul de a intercepta o rachetă rusească, scenariu puțin credibil, având în vedere că rachetele rusești vin dinspre est, iar pentru a fi interceptate se lansează o alta spre acea direcție.

Bogdan Comaroni spune că „atunci când apare posibilitatea de negocieri, există niște forțe foarte puternice care nu doresc să se încheie războiul, dar nu doresc nici să se escaladeze către al treilea război mondial. Dinspre gașca lui Zelenskiy, cum apare șansa de negocieri, cum se întâmplă acum cu ocazia G20, se încercă blocarea acestora”.

O anchetă declanșată de ziariștii independenți din SUA demonstrează lobby-ul masiv făcut de companiile de armament, dornice de câștig, pentru ca războiul din Ucraina să înceapă, dar să și dureze, pe modelul cunoscut al evoluțiilor globaliste, ca și în cazul afacerilor Big Pharma care au avut de câștigat în pandemie. Cercul se închide atunci când observăm schema finanțărilor campaniilor electorale americane făcute de către aceste companii mamut.

„Cine sunt acești puternici care pot să-l pună pe Zelenskiy să se victimizeze cu o minciună cât casa, deși se știe clar că racheta din incidentul din Polonia este ucraineană, dar și să-i pună pe cei prezenți la întrunirea G20 din Bali să se adune în poză de grup și să spună că ei susțin Ucraina?”, întreabă Cozmin Gușă. SUA au o înțelegere cu celelalte puteri regionale, dar deasupra tuturor sunt Elitele, marile familii bogate care conduc lumea, Forumul Economic de la Davos, care dețin presa și economia mondială și influențează politica mondială.

„Pare că s-a stabilit ca războiul să intre într-o fază înghețată în care să se vândă în continuare masiv armament. Cele trei baze militare din România vor primi rachete nucleare de ultimă generație, ceea ce este foarte îngrijorător, mai ales după acest incident din Polonia. Cursa înarmărilor abia începe și va alterna cu crizele sanitare și cu cele energetice”, mai afirmă Bogdan Comaroni.

Rusia va continua să bombardeze Ucraina până va reuși să-și fixeze granița pe Nipru și să-și întărească poziția pe malul stâng; nu va renunța la această zonă deoarece este cea mai bogată în resurse din Ucraina.

„Capetele din umbră interesate de continuarea acestui război și-au făcut numărul, dar minciuna a fost devoalată foarte curând și se va ajunge la ideea că Ucraina este responsabilă de acest atac, că Zelenskiy a mințit, mai rămâne în dezbatere dacă a făcut-o intenționat sau nu. Asta șifonează foarte tare prestigiul declarativ al lui Zelenskiy și-l aruncă în derizoriu”, observă analistul Cozmin Gușă.

„După incidentul din Polonia Zelenskiy e în scădere mare de încredere, oricine în locul său s-ar teme pentru viața lui, el fiind chiar în situația de a putea fi sacrificat”, concluzionează Comaroni.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background