Eli Lăslean la Golden Hour cu Jessie: Moda pentru o viață și tendințele din următoarea perioadă

Postat de pe 15 noiembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Eli Lăslean, creatoare de modă de mare succes în România, a vorbit despre cele mai noi proiecte ale sale, despre tendințele din modă din toamna aceasta, dar și de anul viitor și a oferit câteva sfaturi pentru a construi ținuta perfectă.

Eli Lăslean sărbătorește 30 de ani de carieră în domeniul modei. A încântat generații întregi cu ținute special concepute pentru diferite vârste sau stiluri, iar clientele au ajuns chiar să marcheze momentele speciale din viața lor cu câte o rochie realizată de Eli Lăslean. Creatoarea de modă va ține și un show tocmai pentru a celebra cele trei decenii de muncă și de succes. Spectacolul promite multe surprize frumoase și invitați de excepție.

Pasiunea pentru călătorii

Eli Lăslean mărturisește că este o împătimită a călătoriilor. În România, cel mai mult a făcut călătorii între București și Arad. „Sunt foarte încântată că din Arad avem un tren gen Orient Express (Astra Trans Carpatic) pe care-l iubesc foarte mult. Mereu mă simt ca o prințesă, pentru că mă urc seara, îmi iau totdeauna o cabină single, sunt tratată cu ospitalitate și dimineața mă trezesc la București”, spune Eli Lăslean, descriind experiența ca fiind una foarte plăcută. „Google m-a anunțat o dată că am făcut 38% din ocolul Pământului!”, afirmă Eli Lăslean, subliniind astfel cât de mult călătorește și ce viață dinamică are. Asta da realizare!

Tendințele din modă

Eli Lăslean a început să susțină un nou trend pe care ea l-a denumit „desacralizarea modei”, explicând că „ținutele pe care le purtăm nu trebuie să fie mereu pompoase, sobre sau prețioase. Pot fi și easy-to-wear, confortabile, dar în același timp fashion”. Eli Lăslean mărturisește că de când a inclus ținute mai casual în linia de haine pe care le produce, fiul ei, un tip sportiv, a devenit brusc mult mai interesat și preocupat de afacerea mamei și s-a implicat mai mult să o ajute.

„Pentru anul viitor, revenim la construcțiile hiperdimensionate, la volumetrii, la volane. Moda se mișcă circular, dar întotdeauna urcă pe un alt trend, cu elemente de modernitate sau accesorii care o fac să fie diferită”, dezvăluie Eli Lăslean. Designer-ul recomandă să purtăm ceea ce ne face să ne simțim bine și ceea ce ne avantajează, sugerând să păstrăm același principiu și de sărbători.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe noua platformă goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background