Golden Hour cu Jessie: Astrologul Nicoleta Ghiriș avertizează că „2023 este anul depresiei și al infidelității!”

Postat de pe 9 ianuarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul primei emisiuni „Golden Hour cu Jessie” din anul 2023, prezentată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Nicoleta Ghiriș, specializată în astrologie occidentală, metafizică chineză și în numerologie, a vorbit despre ce ne rezervă astrele în Noul An.  

Predispozițiile Noului An

Astrologul Nicoleta Ghiriș a dezvăluit că 2023 este un an în care diplomația ar putea triumfa, asta și pentru că este guvernat de semnul Iepurelui de apă, un nativ cald și prietenos care are șanse mari să aducă pacea mult dorită de întreaga omenire. Cu toate că se preconizează a fi un an bun, astrologul a avertizat că ar trebui să avem mai multă grijă la mândrie pe parcursul anului, deoarece ea este o trăsătură care caracterizează semnul Iepurelui de apă.

Chiar dacă iepurașul este mai temător și fuge rapid din fața pericolelor, este recomandat să nu ne îngrijorăm prea mult și din orice anul acesta. Esențială este trecerea informațiilor cu care suntem bombardați din toate părțile prin filtrul propriei gândiri. Totodată, semnul sub care am intrat anul acesta determină o explorare mai profundă a spiritualității și a dimensiunii lăuntrice, iar Nicoleta Ghiriș a atras atenția asupra faptului că ar trebui să ne ascultăm instinctele și sufletul în deciziile pe care le luăm. Este un an al adaptărilor, de aceea trebuie să primim cu brațele deschise schimbarea și să luăm lucrurile așa cum sunt.

Din punct de vedere al sănătății, se recomandă o atenție sporită la tot ce ține de sănătatea mintală, în special în cazul depresiilor. Cât despre relații, sunt câțiva nativi care își vor găsi jumătate anul acesta sau care vor oficializa relațiile de lungă durată pe care le au deja. Vor exista ispite, însă important ar fi să nu se dea curs oricărei atenții primite sau oricărui gest nelalocul lui. Pot apărea certuri între părinți și copii, dar și între partenerii de afaceri.  

Tendințe la nivel global

Anul 2023 rezervă noi surprize și la nivel de geopolitică globală, Nicoleta Ghiriș subliniind posibilitatea unor ușoare îmbolnăviri, mai ales în zona de est a lumii (China, Taiwan). Pot surveni dispute și conflicte în zona de sud-est (țările arabe, Turcia). Există și o energie de accidente sau dezastre la polul opus al lumii, în vest. Pot apărea fenomene naturale neprevăzute, furtuni și dezghețarea unei bune părți din calota glaciară (ceea ce aduce cu sine un nou pericol, acela al reanimării unor virusuri, aflate până acum în stare latentă, odată cu topirea ghețarilor).

Situația României în Noul An

„România traversează un an cu marcaj de tigru, în care energiile generate sunt de tigru, șarpe și iepure. Ne supunem, în continuare, și vom avea parte de niște perioade în care vom suferi pedepse pe nedrept”, a evidențiat astrologul Nicoleta Ghiriș. Deja s-au petrecut câteva nedreptăți, dintre care cea mai mare a fost respingerea din spațiul Schengen. „Cei care ne conduc ar trebui să aibă o mai mare atenție și o mai mare aplecare către a ne susține”, a adăugat astrologul. Totodată, este recomandat să fim precauți atunci când decidem să călătorim în zonele din nord-vestul țării, pentru că acolo sunt concentrate energiile mai periculoase ale anului.

Previziuni pentru fiecare zodie în parte în anul 2023

Șobolanul va avea parte de o energie a amplificării, de aceea este bine să profite la maximum de perioadele care îi sunt benefice pentru a obține atunci cât mai multe rezultate sau pentru a rezolva atunci cât mai multe lucruri din cele pe care și le-a propus în Noul An. Amplificarea aceasta se aplică și în cazul perioadelor mai nefaste, situație în care nativii șobolan trebuie să fie mai precauți și mai cu băgare de seamă.

În cazul bivolilor, din păcate, noul an vine cu o energie a pierderilor. Grijă maximă la sănătate și la micile accidentări! Există însă și vești bune, căci nativii bivol vor avea parte de o creștere a imaginii în societate și de apreciere din partea celor din jur. Și în cazul relațiilor se recomandă multă atenție și grijă, pentru că este posibil să nu fie foarte armonioase anul acesta.

Și tigrul are parte de o energie a pierderilor, însă mult mai puțin intensă, deci nu există un real motiv de îngrijorare. Nicoleta Ghiriș a recomandat, în schimb, ca nativii tigru să găsească un echilibru între muncă și familie, să aibă grijă la contractele pe care le semnează și să aibă grijă de sănătatea lor.

Iepurii sunt guvernați de o stea benefică în sectorul carierei! Ei vor putea acumula foarte multe cunoștințe anul acesta și se vor bucura de ajutoare neașteptate, de prosperitate și de oportunități. Se recomandă, totuși, să fie precauți atunci când pleacă la drum lung, pentru că sunt predispuși la a experimenta anumite evenimente nu tocmai plăcute. Atenție la cheltuielile în exces și la speculațiile financiare!

Dragonul este ghidat de o energie de răzvrătire. De aceea, ar fi bine să-și păstreze calmul și să fie diplomat pentru a nu da cu piciorul la eventualele oportunități de promovare ce s-ar putea ivi. Cheia succesului nativilor dragon anul acesta este să facă bine celorlalți, după cum a sfătuit Nicoleta Ghiriș. Pot exista perioade de izolare care să le perturbe într-o oarecare măsură echilibrul interior.

Similar, șerpii vor avea tendința să se răzvrătească din orice, mai ales dacă sunt criticați. Lecția pe care o vor învăța anul acesta este că „nimeni nu deține adevărul universal”. Vor exista oportunități de călătorie și de noi parteneriate sau proiecte.

Calul pare a fi răsfățatul zodiacului anul acesta, pentru că este posibil să încununeze o frumoasă relație de lungă durată cu o căsătorie trainică. Totodată, există posibilitatea de a explora noi oportunități antreprenoriale. Atenție, însă, la comunicare; evitați, pe cât posibil, cuvintele dure și păstrați un ton neutru.

Capra, un aliat al iepurelui, va beneficia de energia anuală. Așadar, se va bucura de faimă și succes. Vor traversa cu ușurință evenimentele nefericite ce le vor sări în cale, însă vor avea și perioade în care se vor simți restricționați, fiind predispuși la un soi de autoizolare. Dar, aceste momente vor fi un prilej bun pentru a se gândi la noi variante și se vor bucura de inspirație.

Nativii cocoș vor fi scoși din zona de confort anul acesta. Cu toate acestea, vor avea parte de sprijinul persoanelor din jur și de ajutor divin. Se recomandă ca anul acesta să-și păstreze pozitivitatea pentru a putea trece peste orice obstacol care le apare în cale.

Câinele va traversa o perioadă de reducere pe zona energetică. Totuși, vor avea parte de parteneriate benefice, dar trebuie să aibă grijă cu cine se asociază. Atenție la căzături!

Mistrețul va avea parte de susținere de la nativul iepure, însă și în cazul său se poate vorbi despre o energie de reducere. Atenție sporită la condus și la posibilele accidente minore sau ceva mai grave! Totodată, se recomandă mai multă atenție și la alimentele pe care le consumă, pentru că s-ar putea ca unele să le dăuneze.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background