Ghilezan: Mămăliga va exploda la toamnă, Ciolacu are un timp limitat de acțiune

Postat de pe 19 iunie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Marius Ghilezan a vorbit despre guvernarea Ciolacu, arătând care sunt eventualele provocări, care sunt perspectivele și măsurile imediate, dar a abordat și subiectul legat de Polul Dreptei, prezentând viabilitate și motivația constituirii.

Puterea în Guvern s-a împărțit între Ciolacu și PSD și Klaus Iohannis. Marcel Ciolacu este presat din toate direcțiile și pare că timpul nu este prea îngăduitor cu actualul prim-ministru. Marius Ghilezan preconizează că în toamnă se vor organiza ample mișcări sindicale, ceea ce ar limita mandatul lui Marcel Ciolacu la aproximativ 3 luni. Cea mai mare presiune vine din cauza sărăcirii populației prin creșterea exagerată a prețurilor la alimente și la produse în general. Singura șansă pe care o are Ciolacu este să facă reduceri de personal în aparatul de stat.

Referitor la scandalul PSD-PNL, Marius Ghilezan a spus că atâta timp cât niciun liberal nu are curajul să sară la gâtul lui Iohannis, nu se va întâmpla nimic notabil. Mai există o ultimă șansă de a-și spăla imaginea în fața electoratului de dreapta în contextul grevelor și mișcărilor sindicale care vor izbucni în toamnă.

Cătălin Drulă, Ludovic Orban & Eugen Tomac = „opoziția democratică”

PSD-ul împreună cu PNL-ul nu vor mai putea obține 40% în anul electoral. Pe fondul acestei decăderi a celor două partide, s-a hotărât crearea unui pol de dreapta. Această coaliție nou formată, acest nou pol al establishmentului, cu Drulă, Orban și Tomac la vârf, ar stârni interesul tinerilor votanți.  

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background