Ghilezan: „Dacă se dispune arestarea lui Trump, America va bubui!”

Postat de pe 3 aprilie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În SUA, s-a petrecut un eveniment fără precedent în istorie: un fost președinte a fost pus sub acuzare în mod oficial. Donald Tump, personaj controversat și atacat din toate direcțiile, a fost pus sub acuzare de un juriu al unei instanțe din New York pentru că se spune că, în pragul alegerilor din anul 2016, ar fi cumpărat tăcerea actriței de filme pentru adulți Stormy Daniels, tocmai pentru a ascunde aventura pe care a avut-o cu aceasta. Fostul președinte a fost chemat marți în instanță pentru a-i fi citit rechizitoriul. În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Marius Ghilezan a analizat cazul, indicând ce este previzibil că se va întâmpla în perioada imediat următoare.

Postul de televiziune CNN dă un pronostic sumbru, spunând că „marțea neagră ar putea arunca viitoarele alegeri prezidențiale în aer”. America este împărțită, din nou, în două tabere, iar cea care îi ia apărarea lui Trump pare să o depășească pe cea care-l vrea condamnat. Până și guvernatorii care se opuneau lui Trump au ieșit public pentru a-i lua apărarea fostului președinte.

Din ancheta personală pe care a demarat-o, Marius Ghilezan a dezvăluit că sursele americane arată că Stormy Daniels ar fi vrut să publice o carte, iar Donald Trump ar fi sprijinit-o, oferindu-i 130.000 de dolari, decontați din bugetul uneia dintre firmele lui. America de astăzi, din ce în ce mai divizată și măcinată de fel de fel de probleme, alege să-și acuze un fost președinte pentru o faptă, care nu este momentan ilegală acolo, în loc să se ocupe de cetățenii săraci care colindă străzile în căutarea hranei sau adăpostului, de inflația extrem de mare, de măsurile anti-americane luate de arabi.

„Jurații au deliberat și au fost de acord cu rechizitoriul procurorilor care au oferit dovezi cu privire la criminalitatea sexuală a fostului președinte american, urmează ca judecătorul să dea verdictul final. Dacă se dispune arestarea lui Trump, cred că bubuie America”, a concluzionat Marius Ghilezan.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background