George Simion – suveranist de fațadă. În spate se ascund păpușarii PSD-PNL

Postat de pe 3 octombrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, s-a discutat despre evenimentele scandaloase ce au avut loc pe parcursul protestului din data de 2 octombrie, precum și despre jocul politic făcut de George Simion și care sunt păpușarii care îi dictează mișcările.

În cursul zilei de ieri, 2 octombrie, a avut loc un protest de amploare în București, în Piața Victoriei, demarat de către suveraniști, în special aceia din partea partidului AUR. Se pare că suveraniștii români, în special George Simion, nu au reușit să administreze și organizeze suficient de bine protestul, dezamăgindu-i pe cetățeni. Marius Ghilezan este de părere că George Simion s-a dat de gol și a arătat pe față că este folosit de către cei de la putere.

Un miting care ar fi trebuit să se desfășoare într-o manieră armonioasă, care să reflecte buna înțelegere și cooperarea dintre George Simion și Diana Șoșoacă, a degenerat brusc și fără cale de întoarcere într-o altercație aprigă. Dianei Șoșoacă i-a fost tăiat microfonul, nemaiputând să declare ceea ce avea de declarat. A urmat un scandal-monstru, căci avocata nu s-a lăsat mai prejos. Marius Ghilezan a comentat: „Eu i-am explicat prietenește lui George Simion că scena politică este alta decât galeria. Se pare că el  a rămas la nivelul galeriei”.

Să fi fost totul un teatru ieftin?

Jurnalistul Marius Ghilezan consideră că toată această situație penibilă nu a reprezentat nimic altceva decât un spectacol ieftin pregătit de ‘acasă‘. „Scenariul cu arestarea a fost premeditat, este un aranjament toxic și o minciună sfruntată. George Simion a avut timp doi ani să învețe cum se face politică. N-a vrut să învețe. Pe de-o parte a intervenit păcatul trufiei, iar pe de altă parte, a fost servantul perfect al coaliției PSD-PNL”, afirmă Marius Ghilezan.

Practic, acțiunile lui George Simion au aruncat în aer posibilitatea ca protestul de ieri să aibă o valoare aparte pentru români și au ruinat întregul scop al mitingului. S-a ajuns în situația această pentru că s-a dorit ca pe latura suveranistă să vină tot un numit al politicienilor corupți pentru a nu lăsa loc unui ‘exemplar‘ veritabil. Așa se explică și faptul că toate excesele făcute de George Simion au fost tolerate de autoritățile statului; Deep State-ul are nevoie de George Simion, aceasta este teoria înaintată de Marius Ghilezan.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background