Carmen Cazan și Gabriel Marinescu, doi “GOLD-iști” bănățeni, promovează naționalismul

Postat de pe 3 octombrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio GOLD FM, au fost abordate cele mai presante și actuale probleme cu care se confruntă românii, fiind invitați la discuție doi dintre reprezentanții fanilor GOLD FM din Banat. Este vorba despre Gabriel Marinescu și Carmen Cazan, care au prezentat îngrijorările reale ale cetățenilor și cum privesc viitorul în actuala situație.

În cadrul întâlnirii Grupului de Gândire GOLD care a avut loc în Banat au fost schimbate impresii privind românismul și starea actuală din țară. În acest context, pe fondul multiplelor crize social-economice care-i afectează pe români, a fost realizată o radiografie a îngrijorărilor acestora și au fost propuse eventuale soluții.

Soții Carmen si Emil Cazan au ales să facă ceva de suflet: au ridicat în comuna Voiteg, prin propriile forțe, un centru cultural (ASOCULT) cu funcții multiple și au pus la dispoziția celor însetați de cultură un muzeu etnografic cu foarte multe piese rare, impecabile din punctul de vedere al conservării și care „reprezintă o avere națională fantastică”, afirmă Cozmin Gușă.

Problemele românilor

„Înainte de ‘89 erai obligat sa fii membru de partid pentru a accede în orice funcție”, însă anii de după „‘89 au fost o mare dezamăgire”, spune Carmen Cazan, făcând o paralelă între trecut și prezent și arătând că libertatea dobândita nu a fost suficientă pentru a obține și bunăstarea oamenilor.

Gabriel Marinescu afirmă că ”timișorenii și românii au nevoie de adevăr. Din ce în ce mai multe minți încep să înțeleagă ce se întâmplă. Românii sunt îngenunchiați de minciună, de taxe, de prețuri, iar alții își fac jocurile pe seama lor”, iar ”bătălia politică este doar pentru a acapara resursele țarii”. S-a subliniat că la Timișoara, la Revoluție, oamenii s-au sacrificat pentru libertatea de exprimare, care acum este înăbușită de minciuna promovată de presa aservită politic.

”Pentru ce-ți rămâne de luptat?” întreabă analistul Cozmin Gușă, iar răspunsul și rezolvarea tuturor acestor probleme este – „să retrezim sentimentul național în această Românie binecuvântată de Dumnezeu!”.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background