Elena Udrea s-a simțit încolțită și a recurs la a face dezvăluiri șocante pentru a se apăra

Postat de pe 23 februarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În prima parte a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de joi, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, avocatul Veronel Rădulescu a analizat dezvăluirile recente ale Elenei Udrea, referitoare la modul de acțiune al Statului Paralel în politică și justiție, ce altceva ne-ar putea spune Udrea și cine ar putea fi vizat/afectat.

Veronel Rădulescu a cunoscut-o pe Elena Udrea încă din perioada 2006-2010 și a mărturisit că, urmărindu-i evoluția, a observat că aceasta a făcut progrese considerabile în ceea ce privește pregătirea ei și aparițiile publice. Elena Udrea a fost o tânără politiciană de succes, ajungând chiar mâna dreaptă a președintelui țării de la acea vreme. A fost ministrul Dezvoltării, dar și al Turismului, dobândind astfel o putere destul de mare în stat. Apoi a urmat marele declin, ajungând astfel să fie cam singurul țap ispășitor care îndură tot ce s-a întâmplat sub guvernarea lui Băsescu. Din declarațiile lui Veronel Rădulescu, din postura de avocat al Elenei Udrea, pare că aceasta rezistă destul de bine chinurilor suferite în ultimele două decenii.

Este de notorietate faptul că Elena Udrea i-a acordat un interviu Ancăi Alexandrescu de la Realitatea Plus, oferind totodată postului de televiziune și o serie de documente deosebit de importante pentru înțelegerea corectă a mecanismelor de funcționare a Statului Paralel.

„Cred că demersurile pe care le-a făcut în ultima perioadă Elena le-a făcut și dintr-un soi de frustrare sau de disperare chiar, pentru că ceea ce a suferit ea reprezintă o chestiune aproape fără precedent. Și, în justiția din România, Elena Udrea este cam singura care trage ponoasele după perioada Băsescu. Dar un om încolțit poate să gândească și să acționeze în orice fel ca să se apere. Asta consider eu că a fost rațiunea care a stat la baza deciziilor Elenei Udrea din ultima perioadă”, a precizat Veronel Rădulescu, punctând totodată că în justiția din România, atât de viciată din cauza influențelor pe care le au persoane precum Coldea sau Kovesi, se poate întâmpla orice.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background