Dinu Iancu-Sălăjanu, despre clasa politică „imatură” din România

Postat de pe 17 mai 2021

Autor: Adrian Lambru

Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj din partea PNL, a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: “Dacă era o clasă politică matură în România, nu aș mai fi încercat eu să fac ceva pentru orașul și țara mea”.

Actualul președinte CJ Sălaj susține faptul că o caracteristică primară a clasei politice românești este dorința de faimă și răspândirea de controverse: „Eu nu am intrat în politică pentru notorietate sau vreo poziție sus-pusă, cum este obiceiul. Am făcut acest pas pentru a munci cu și pentru sălăjeni. Nu mă voi împiedica de oamenii care au intrat în polică să câștige bani sau să-și facă un nume. Acei oameni sunt mediocrii”.

Întrebat în cadrul emisiunii despre relația acestuia cu opoziția politică din județ, Dinu Iancu-Sălăjanu susține că există oameni politici pe care îi „deranjează”. “Acești oameni nu știu, de fapt, să facă politică. Dacă vor veni oameni să discutăm despre proiecte administrative, despre cum putem să dezvoltăm județul și dumnealor îmi vor demonstra că au idei mai bune decât mine, le voi îmbrățișa în interesul sălăjenilor. Acest spectacol al opoziței, fără nimic în spate, nu reprezintă nimic” – a adăugat Dinu Iancu-Sălăjanu.

Dinu Iancu-Sălăjanu a câștigat șefia Consiliului Județean Sălaj în urma alegerilor locale din septembrie 2020. Acesta a obținut atunci 36% din voturi și este primul liberal care ocupă această funcție după 16 ani În trecut, acest post a fost deținut de membrii ai Partidului Social Democrat.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background