Marius Ghilezan: „Relaxarea a venit prea timpuriu”

Postat de pe 17 mai 2021

Autor: Roberta Măicăneanu

Invitat la emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, de la Gold FM, Marius Ghilezan a vorbit despre măsurile de relaxare ce au fost luate, dar și despre campania de vaccinare: „Nu îi critic pe anti-vacciniști”.

  Întrebat de Cozmin Gușă ce părere are despre noile măsuri de relaxare, acesta a afirmat că „relaxarea a venit prea timpuriu”, iar ridicarea restricțiilor reprezintă, de fapt, o prostie imensă: „Îi dau dreptate directorului de la Matei Balș, care spunea că în august ne vor umple iar spitalele.”

Ghizelan susține, de asemenea, faptul că există o formă de manipulare în ceea ce privește numărul cazurilor de infectări: „Există o formă de manipulare: prin cifre și prin sondaje, depinde de cum colectezi datele. Au scăzut cazurile în Moldova și în România la fel ca în Israel, deși procentele de vaccinare sunt cu totul diferite.”

În ceea ce privește campania de vaccinare, Marius Ghizelan este de părere că nu a fost manipulat să se vaccineze, însă studiază atent „consecințele subterane”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background