Rareș Bogdan: “Il asigur pe Ludovic Orban că va avea un contracandidat foarte puternic pentru șefia partidului”

Postat de pe 17 mai 2021

Actualul prim-vicepreşedintele al Partidului Național Liberal (PNL)  Rareş Bogdan a nunțat posibilele nume pentru candidatura la președinția partidului: „Există oameni foarte buni în PNL care vor intra într-o competiţie directă, frumoasă cu Ludovic Orban şi cel mai bun dintre ei va câştiga.

Înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL de luni, 17 mai, Rareș Bogdan a declarat că actualul președinte de partid va avea un contracandidat important în alegerile pentru șefia de partid: „Îl asigur cu simpatie pe Ludovic Orban că va avea contracandidat şi va avea unul foarte puternic”.

Ludovic Orban, într-o conferință de presă susținută la Zalău sâmbătă, 15 mai, a susținut faptul că, la alegerile interne din acest an, va candida cu “o carte de vizită” cunoscută de colegii de partid. Actualul președinte al Camerei Deputaților a afirmat că se va prezenta, asftel, “cu un argument puternic pe următorii patru ani de zile, care să permită PNL să realizeze pentru România tot ceea ce a promis”.

Rareș Bogdan este de părere că într-un partid liberal „este normal să existe competiţie”. Acesta a enumerat și alte nume din PNL ce ar putea ocupa postul de președinte de partid: „Este şi Florin Cîţu o opţiune, şi Emil Boc o opţiune, este şi Ilie Bolojan şi Dan Motreanu, este şi Robert Sighiartău o opţiune, avem mai multe opţiuni”.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background