Desemnarea lui Ciolacu ca premier e parte din marele plan de îngropare a regimului Iohannis

Postat de pe 14 iunie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Ciprian Purice a analizat jocurile rotativei, prezentând ce concluzii putem avea în urma impunerii guvernului Ciolacu, care sunt consecințele în jocurile interne ale PSD, PNL, UDMR, ce perspective are coabitarea Iohannis-Ciolacu.

PSD-ul a ieșit teafăr și nevătămat dintr-un proces de scindare plănuit de opoziție, demonstrând astfel că este un partid serios și greu de spart. În pofida trucurilor pe care le-a încercat Iohannis pentru a amâna rotativa guvernamentală, iată că rocada a avut loc conform procedurii, doar cu o mică întârziere. Desemnarea lui Marcel Ciolacu în funcția de premier al României a încununat marele plan de îngropare a regimului Iohannis.

Marea încercare pentru Ciolacu este că va trebui obligatoriu să aibă performanțe ca prim-ministru, altfel va dispărea de pe scena politică. Cu toate acestea, Ciolacu are un mare avantaj, pentru că odată cu numirea sa în funcția de prim-ministru a fost îngropat regimul Iohannis, oferindu-se speranța de mai bine românilor.

„Ieri s-au pus bazele pentru a avea un an electoral 2024 în care sorosistii să nu se mai poată folosi de principalul lor pivot, și anume PNL-ul. Asta este zbaterea! Toți au înțeles că atâta timp cât PNL-ul rămâne lipit de PSD nu mai există un alt pivot politic prin care să joace sorosistii la anul”, a punctat Ciprian Purice.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background