Comaroni: În SUA sunt deja organizații paramilitare ce vor să-l apere pe Trump cu arma în mână

Postat de pe 14 iunie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Miercurea aceasta la „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, emisiune moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, au fost analizate acuzarea lui Donald Trump și revolta susținătorilor săi, jurnalistul Bogdan Comaroni indicând care ar putea fi urmările acestui eveniment major petrecut în SUA.

Donald Trump a fost pus sub învinuire pentru încălcarea Legii Spionajului, marți, când i s-au adus la cunoștință, într-un tribunal din Miami, toate cele 37 de capete de acuzare. Fostul președinte, care a fost oficial arestat pe durata înfățișării la tribunal, a pledat nevinovat la toate acuzațiile.

Tucker Carlson consideră că situația este gravă și că Donald Trump ar urma să fie arestat și condamnat la închisoare pe viață. Tucker Carlson spune că totul a început din momentul în care Donald Trump s-a opus în mod fățiș războaielor multi-proxy și de când acesta a declarat că, dacă va ajunge președinte, războiul din Ucraina se va opri într-o zi. Donald Trump s-a angajat să poarte acest „război biblic” și să se opună noii ordini mondiale.

China și-a structurat sisteme cibernetice masive pentru a ataca cibernetic SUA. Asta demonstrează că Rusia și China s-ar putea hotărî să se amestece direct în America și să-l protejeze pe Trump. Există un pericol imens în SUA ca cetățenii să folosească armele de foc într-o revoltă populară stârnită pe fondul încarcerării lui Trump înainte de alegeri. Există deja dorința anumitor grupuri de partizani de a se organiza și de a se antrena pentru a interveni și a-i sări în ajutor lui Trump. Se poate forma o grupare paramilitară care să intre în coliziune direct cu trupele statului american. Mai mult decât atât, se va crea un puternic curent de susținere a lui Trump, format din țările BRICS și chiar și din afara acestei organizații.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background