Comaroni: UE va intra rapid într-o mare criză, această decădere a fost premeditată cu acordul SUA!

Postat de pe 30 august 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În ediția de miercuri a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a abordat subiectul legat de premeditarea prăbușirii UE, fenomen ce apare evident după extinderea BRICS și reîmpărțirea influenței în Africa, de unde țările UE au fost excluse.

UE monitorizează cu atenție economiile românilor și se lăcomește la banii noștri, în timp ce alte state puternice, marea majoritate grupate în BRICS, joacă marea miză a Africii. UE se confruntă cu o adevărată criză, iar acest lucru ar putea fi o primă manifestare a pactului subteran dintre SUA și Rusia. Principalul motiv pentru care SUA a declanșat colapsul UE este disperarea că americanii nu-și vor putea salva dolarul și singura lor scăpare ar fi prăbușirea UE.

Interesele pentru Africa se joacă între China, Rusia și SUA. China a investit masiv în Africa și le-a asigurat un viitor localnicilor. În schimb, Franța, de mai bine de un secol, n-a făcut altceva decât să îi jefuiască pe africani de resurse, să-i trateze ca pe niște suboameni, să-i țină în sărăcie și foamete. Acesta este motivul pentru care UE va fi expulzată din Africa total, iar multipolaritatea globală viitoare se va face pe structura fostelor colonii. Partea de nord a Africii de Sud va fi preluată de China, Africa Centrală va fi preluată de Rusia, iar zona de est va fi guvernată de interesele americane.

În urmă cu 15-20 de ani, era un motiv de mare mândrie să aderi la UE, o formațiune suprastatală unde cultura, universitățile de top, rafinamentul, valorile, democrația și respectul pentru cetățean și drepturile sale erau elemente la care aspirau toți cetățenii țărilor europene. Astăzi, însă, asistăm la declinul rapid al UE, ce se strică din interior prin propagarea curentelor de tip LGBT, climate change, cancel culture, progresism exacerbat și aberant, abolirea bisericilor și a credinței, distrugerea tradițiilor. Viitorul presupune o Europă distrusă din punct de vedere economic, o Europă în care cetățenii să fie ținuți în orașe de 15 minute și controlați în permanență. România pare deja folosită drept țară experiment a progresismului, având în vedere de cât de lovită e tânăra generație (și nu numai) de incultură, drogangeală, vulgaritate și frivolitate.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background