Luminița Ristea la Golden Hour cu Jessie: Previziuni astrologice pentru luna septembrie 2023

Postat de pe 29 august 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Luminița Ristea a arătat ce ne rezervă astrele în septembrie, luna care alungă vara și aduce cu sine răcoarea toamnei.  

Am intrat în zodia Fecioară și este o perioadă prielnică pentru a ne face ordine în viață și pentru a elimina toate elementele de care nu avem nevoie. Luna aceasta vom fi mai harnici, ne va reveni dorința de muncă și vom avea spor. Cu toate acestea, nu trebuie uitat faptul că Mercur este retrograd în Fecioară până pe data de 15 septembrie, ceea ce înseamnă că abia după data de 15 septembrie vom simți că ne-am eliberat de povara retrogradului. După 4 septembrie, Jupiter, Marele Benefic, va intra în retrogradare, ceea ce înseamnă că va urma o perioadă de reevaluare a credințelor noastre, a convingerilor noastre, vor apărea noi oportunități și avem timp să revizuim toate aspectele din viața noastră care necesită îmbunătățire.

Vor exista două lunații în luna septembrie, prima dintre ele având loc chiar pe data de 15, când va fi Lună Nouă în Fecioară. Această lunație ne ajută să setăm noi intenții, ne ajută să facem curățenie în viața noastră pentru a face loc noilor perspective. Luna în Fecioară este în opoziție cu Mercur în Pești, ceea ce înseamnă că ar putea apărea și o oarecare confuzie sau tendința de a ne îndrepta atenția către lucruri iluzorii. Pe 23 septembrie, Soarele intră în Balanță și are loc echinocțiul de toamnă, un moment energetic extrem de puternic. Concomitent, Marte va intra în zodia Balanță, iar tandemul cu Soarele în Balanță ne va ajuta să luăm inițiativa și să începem noi proiecte. Pe data de 29 septembrie va avea loc Luna Plină, a patra superlună din acest an. Este posibil ca în acea perioadă să simțim dureri de cap puternice sau să ne confruntăm cu insomnii.

Pentru a profita din plin de energia echinocțiului de toamnă, Luminița Ristea a recomandat ca în această perioadă de tranziție de la o energie la alta să ne gândim la relațiile din viața noastră, să învățăm să comunicăm mai eficient și să fim diplomați. Putem întâmpina energia echinocțiului printr-un ritual sau prin afirmații.

Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte – luna Septembrie

Berbecii se vor concentra luna aceasta pe carieră și pe locul de muncă. După ce iese Venus din retrograd, Berbecii vor avea mai multă claritate cu privire la ceea ce își doresc cu adevărat, vor vedea mai bine ce au de făcut mai departe în relațiile lor și își vor face noi planuri. Berbecii vor prelua inițiativa când vine vorba de relații și parteneriate. Din data de 15 septembrie, Berbecii pot să își stabilească noi idealuri pentru a-și schimba stilul de viață.

Taurii încep luna septembrie în forță, mai ales că Venus își încheie retrogradarea. Nativii taur vor face cumpărăturile mult visate pe care le-au tot amânat. Taurii vor simți nevoia să-și redirecționeze energia către proiecte de viitor și pasiunile care le oferă bucurie, satisfacție și împlinire sau către relațiile cu copiii. Luminița Ristea recomandă ca până pe 15 septembrie să nu înceapă noi relații amoroase sau noi proiecte artistice.

Gemenii vor comunica mai ușor, vor asimila informațiile primite mai bine. Până pe 15 septembrie este posibil ca planurile ce țin de familie sau de casă să nu le iasă așa cum și-au propus. După 23 septembrie urmează pentru Gemeni o perioadă de recreație și de distracții împreună cu apropiații lor. Energia Berbecului îi va face pe Gemeni să fie mai agitați și să intre în conflicte, de aceea e important ca Gemenii să mai lase de la ei.

Venus în Leu retrograd va ieși pe 4 septembrie din Casa Banilor, ceea ce înseamnă că a venit momentul ca Racii să culeagă roadele muncii lor și să se bucure de prosperitate. Racii se vor concentra luna aceasta pe studiu, pe învățare, pe relațiile cu persoanele apropiate. Mercur retrograd le cam strică planurile până pe 15 septembrie. Din 23 septembrie, accentul va cădea pe echilibru, intimitate și relații de familie. La sfârșitul lunii septembrie apar provocări în domeniul carierei.

Leii se vor concentra în această perioadă pe domeniul banilor. Până pe 15 septembrie, însă, Leii trebuie să aibă grijă la cum își cheltuiesc banii și la cum își gestionează finanțele. Leii vor căpăta mai multă încredere în propria persoană și își vor demonstra valoarea. La final de septembrie, leii vor participa la foarte multe evenimente și vor fi foarte activi.

Luna septembrie este cea mai importantă perioadă din an pentru Fecioare, marcând momentul când Soarele tranzitează zodia lor și le potențează toate calitățile. Cu toate acestea, Mercur retrograd ar putea aduce o serie de confuzii, încetiniri sau crize de identitate pentru Fecioare. Cu ocazia Lunii Noi, Fecioarele pot să-și seteze noi planuri și intenții.

Și Balanțele sunt vedetele lunii septembrie, Marte în zodia lor fiind un factor motivant care le va împinge de la spate să întreprindă planuri importante. Este important să se și odihnească pentru a se pregăti pentru luna octombrie și energiile sale. Ieșirea lui Venus din retrograd va aduce clarificări cu privire la relațiile cu cei din jur.

Scorpionii vor avea parte de o dinamică dezordonată legată de relațiile cu prietenii sau cu grupurile din care fac parte. Scorpionii vor deveni mai selectivi și vor face curățenie în cercul lor de prieteni. Ar putea apărea noi oportunități în domeniul carierei, însă Scorpionii trebuie să fie mai încrezători. Spre finalul lunii, Scorpionii vor simți nevoia să se relaxeze și să se odihnească.

Săgetătorii se vor concentra luna aceasta pe carieră și pe afirmarea profesională, însă Mercur le va pune bețe în roate până pe 15 septembrie. E important ca Săgetătorii să nu se piardă în detalii sau în planuri fanteziste, ci să se concentreze asupra planurilor pragmatice și sigure. Sfârșitul de lună îi va determina pe Săgetători să își canalizeze energia în proiecte creative sau în relații pasionale.

Capricornii vor ieși din zona lor de confort și vor începe să-și planifice fel de fel de strategii financiare. Soarele în Fecioară îi va ajuta pe Carpricorni să-și găsească direcția și să-și stabilească obiective clare. Capricornii vor reflecta la sensul vieții și la ce pași pot urma pentru a evolua. Finalul lunii va aduce provocări ce țin de sectorul familial.

Vărsătorii vor fi mai gânditori decât de obicei, vor reflecta mai mult la problemele din trecut, la datoriile neplătite sau la micile dificultăți din relația cu partenerii. Vărsătorii trebuie să-și asculte intuiția. La sfârșitul lunii se va așterne liniștea în sufletul lor și vor avea dispoziție chiar pentru noi aventuri și noi conexiuni.

Peștii se vor concentra pe parteneriate și vor căuta să-și consolideze un stil de viață mai sănătos. Peștii sunt sfătuiți să-și seteze noi intenții cu privire la relațiile din viața lor, iar spre final de lună Peștii vor putea să-și facă planuri grandioase legate de bani

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background