Coldea l-a compromis în mod intenționat pe Dîncu!

Postat de pe 29 mai 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Marius Ghilezan a vorbit despre scandalul Dîncu-Coldea, prezentând posibilele conspirații și consecințe ce au legătură cu această controversată și ultra-mediatizată întâlnire.

Cozmin Gușă a început discuția cu o scurtă relatare cronologică a evenimentului de sâmbătă, precizând că Vasile Dîncu, sosit de la Bookfest, împreună cu finii săi, deputatul Radu Popa și soția lui, a fost întâmpinat fie de către paparazzi, fie de către niște agenți de filaj, nu se știe precis. Înainte de Vasile Dîncu, au sosit la restaurant Florian Coldea și soția sa, iar in interior se afla deja Iosif Buble și soția sa, deputatul Diana Tușa de la PSD, și încă un deputat PNL. S-au pozat la intrarea și ieșirea din restaurant. Claudiu Târziu ar fi ajuns acolo la momentul și timpul nepotrivite, nefiind implicat în toată această scenetă, dar presa relatând că a luat parte la discuții.

Jurnalistul Marius Ghilezan consideră că Florian Coldea este folosit în continuare de către serviciile secrete în diverse misiuni și a venit la întâlnirea cu Dîncu, știind că acesta va ieși compromis din această întâlnire și că va avea probleme. Este bine cunoscut faptul că restaurantul libanez Coin Vert este locul de întâlnire al rezerviștilor/ofițerilor cu diverși oameni influenți.

Cât despre rotativa guvernamentală, multe voci din spațiul public afirmă că lui Marcel Ciolacu îi este frică să preia funcția de prim-ministru, deși el spune că nu se teme, ci doar este un om calculat. Există și varianta în care Nicolae Ciucă ar rămâne în continuare la putere, cu PSD-ul în opoziție. Jurnalistul nu exclude posibilitatea ca Sorin Grindeanu să ajungă prim-ministru, datorită intereselor americane cu privire la Autostrada Transcarpatia.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background