Andrei Gușă: Nicușor Dan va câștiga la București, din păcate, urmat de Piedone sau Cârstoiu

Postat de pe 19 aprilie 2024

Andrei Gușă: Nicușor Dan va câștiga la București, din păcate, urmat de Piedone sau Cârstoiu. Unul dintre ei se va retrage! Pare că AUR și PSD – PNL fac “non-combat”. Pe Negoiță și pe Băluță nu-i mișcă nimeni. AUR trebuie să orchestreze o mișcare spectaculoasă la alegerile locale, altfel intră pe un trend descendent foarte periculos.

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Dincolo de propagandă”, difuzată la Radio Gold FM, Andrei Gușă a făcut un top al candidaților la alegerile pentru primăria București, arătându-se profund dezamăgit de „oferta electorală”.

Andrei Gușă a observat că AUR-ul face un non-combat ciudat, pentru că, deși are un bazin suveranist larg, nu reușește să se ridice la nivelul așteptărilor și să lanseze un candidat cu adevărat puternic prin intermediul căruia să se propulseze și mai mult în sondaje. În afară de câțiva candidați, AUR-ul nu are niciun nume de răsunet pe listele pentru primării. Este o strategie total greșită, pentru că alegerile pentru primării influențează și votul de la europarlamentare și, mai mult decât atât, contează foarte mult în cadrul prezidențialelor, în special când vine vorba de primăria capitalei. Ciudat este că și PSD-PNL fac tot un soi de non-combat și vin cu o propunere complet nepotrivită pentru primăria generală a Bucureștiului, în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu. Andrei Gușă este de părere că, într-un final, Cătălin Cîrstoiu se va retrage din cursă.

La cum arată situația la momentul actual, pare că, din păcate, pe locul 1 se va clasa Nicușor Dan. Pe locul 2 se clasează (coruptul) Cristian Popescu Piedone, dar și Cătălin Cîrstoiu, care este sabotat din interiorul coaliției. Alți candidați sunt complet invizibili în campanie, cum este, din păcate, și candidatul AUR, Mihai Enache. La sectoarele 3 și 4, Robert Negoiță și Daniel Băluță sunt de neînvins. Dacă AUR-ul nu schimbă rapid ceva și dacă nu organizează vreo mișcare spectaculoasă la alegerile locale, riscă să intre pe un trend descendent foarte periculos.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background