Escrocheria cu moneda virtuală dirijată de DEEP-STATE-ul american! Implicarea Ucrainei

Postat de pe 22 noiembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată la Radio Gold FM, gazda emisiunii, Cozmin Gușă, împreună cu activistul Aurelian Popa au analizat escrocheria planetară realizată cu monedele digitale în SUA, ce mai poate apărea și cine ar putea fi afectat.

Generațiile tinere și în special pasionații de IT au început să exploreze din ce în ce mai mult folosirea monedelor digitale și au investit în cryptocurrency. Una dintre cele mai cunoscute figuri din domeniul monedelor digitale este Sam Bankman-Fried, fondatorul companiei FTX care a suferit recent o prăbușire bruscă și devastatoare. Ulterior acestui eveniment, s-a descoperit faptul că moneda lansată de Bankman-Fried a fost implicată atât în finanțarea Ucrainei de către statul american, cât și în finanțarea partidului democrat.

Aurelian Popa vine cu o informație extrem de importantă legată de acest subiect: „Changpeng CZ Zhao, CEO-ul firmei Binance, putea să-l salveze pe Bankman-Fried, dar a decis să nu o facă. Asta îmi spune clar că pe partea de crypto China vs. SUA are un scor de 1-0”. Așadar, „chinezii i-au bătut pe americani pe finanțe, care-i ‘sportul‘ național al Americii”, adaugă în completare Cozmin Gușă. Interesant este că prăbușirea imperiului FTX a lăsat o gaură de zeci de miliarde de dolari care s-au ‘evaporat‘ în decursul a 3 zile, iar 2 miliarde de dolari au fost luați de Bankman-Fried.

Același personaj l-a finanțat pe Biden cu 5 milioane de dolari și a fost sponsor principal al Forumului Economic Mondial, toate aceste tranzacții efectuându-se din banii investiți de oameni în platforma FTX. „Sistemul l-a lăsat să facă ceea ce a făcut, pentru că aveau nevoie de  morișcă de spălat bani. Iar schema ponzi/caritas folosită este următoarea: politicienii îl lăsau să se pozeze cu ei, democrații au înțeles semnalul și au început să cumpere, s-a umflat bula, banii ăștia s-au dus către democrați, apoi au ajuns în campania lui Biden, iar Biden a semnat acte pentru sprijinul războiului din Ucraina și, ce să vezi… O țară aflată în război, Ucraina, cu Zelenski șef de stat, ce face? Cumpără și el FTX, devine investitor de bază în această schemă și închide cercul!”, explică Aurelian Popa.

Sursă: Facebook Rosanna Spadini

Tocmai această implicare a Ucrainei, țară aflată în plin conflict și sărăcită de dezastrele războiului, ne arată cât de puternică a fost schema pusă în aplicare de compania lui Bankman-Fried și cât de mare este escrocheria, după cum subliniază Cozmin Gușă. Iar totul este controlat de Deep State-ul american. „Ceea ce diferențiază acest scandal financiar este că pe de-o parte vine și implică o administrație care și-așa avea probleme legate de corupție, administrația Biden, pe de altă parte implică țara din cauza căreia a luat foc planeta, Ucraina, și, într-un final, desconsideră un sistem întreg de monede digitale care luase avânt în ultimii 7-10 ani în lume”, încheie Cozmin Gușă.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background