Carmen Harra la Golden Hour cu Jessie: „Putin este ANTIHRISTUL pe Pământ!”

Postat de pe 22 noiembrie 2022

 Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, prezentată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Carmen Harra a făcut în premieră dezvăluiri șocante despre președintele rus Vladimir Putin: „Este ANTIHRISTUL pe Pământ!”.

Atacul asupra Poloniei și soarta Ucrainei

Pentru că lumea clocotea copleșită de un amalgam de sentimente, de la teamă la disperare, din cauza incidentului de săptămâna trecută legat de bomba aterizată în Polonia, Carmen Harra și-a expus propria viziune asupra celor întâmplate. „Sunt sigură că la mijloc sunt rușii, dar, pentru că NATO nu vrea să se bage, aruncă în față chestia asta că a fost un accident, că vina e a nu știu cui”, spune Carmen Harra. Politicienii sunt foarte insidioși și fățarnici, fiind în stare să deformeze realitatea și să manipuleze mințile oamenilor. De aceea se pricep atât de bine la a suci informațiile oferite publicului după bunul lor plac, potrivit lui Carmen Harra.

Putin este ANTIHRISTUL pe Pământ!

„Dacă am spune oficial că sunt rușii, ar intra în vigoare articolul 4 și am intra într-un război mondial. Noi nu suntem pregătiți; americanii nu sunt pregătiți, NATO nu e pregătit și nici nu vrem acest război! Numai monstrul de Putin jubilează în momentele astea!, declară Carmen Harra cu fermitate, subliniind cruzimea și lipsa de empatie al liderului rus care a ucis zeci de mii de copii și oameni din februarie până acum. Putin își urmează planul, chiar dacă nu i-au ieșit unele pasiențe, iar lumea pare să-și îndrepte atenția spre mărunțișuri care ne distrag de la realitatea crudă, după cum spune Carmen Harra. „Eu am avertizat încă din ’95 că omenirea ar trebui să se teamă de ruși”, adaugă Carmen Harra.

Carmen Harra a vorbit despre viitorul conflictului din Ucraina și a avertizat că „în 2023 se termină războiul, pentru că se termină cu Putin!”. Vladimir Putin este un personaj extrem de controversat și pare cumva invincibil și intangibil, cu toate că deja i-au fost atribuite o mulțime de tipuri de cancer. Însă, se pare că Putin este mai periculos decât ne-am aștepta: „Scrie pe piramide că Putin este ANTIHRISTUL! În 1986 s-a scris o carte care se numește ‘Our Origin‘, scrisă de un arheolog american care s-a dus și a investigat script-urile de pe Camera Regelui din piramide și acolo scrie că ‘Vine la conducere Antihristul! Antihristul se numește Putin!‘, dezvăluie Carmen Harra. Autorul cărții s-a specializat în descifrarea hieroglifelor și până acum s-au adeverit mai multe predicții consemnate pe pereții piramidelor, printre care se numără atacul terorist din septembrie 2001 (The Big Storm), descoperirea penicilinei și mandatul lui Clinton, conform spuselor lui Carmen Harra.

Așadar, soarta întregii omeniri se află în mâinile acestui exponent al răului și se pare că misiunea sa are succes, pentru că asistăm la prăbușirea treptată a tuturor sectoarelor din societatea civilizată de pretutindeni.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background