Blog

Chef’s Table la Roberto’s cu Matinalii de Gold

Asculta GOLD MORNING iar in data de 26 iulie poti lua cina alaturi de Gianina, Radu si Artur, Matinalii Gold Fm. Celebrul Chef Franz Conde va gati special pentru castigatorii concursului #GoldMorning, iar tu vei trai experienta unei cine la Restaurantul Roberto’s de la ATHENEE PALACE HILTON, unde se mananca cele mai bune preparate italienesti, folosind cele mai proaspete ingrediente de sezon, gatite perfect de bucatarii restaurantului.

 Chef Franz Conde a scris chiar si o carte de bucate intitulata Roberto’s Pura Cucina Italiana, unde gasesti peste 60 de retete in stil italienesc si care se gaseste de vanzare pe Amazon; a fost lansata la restaurantul Roberto’s din Amsterdam, pe vremea cand Chef Franz lucra acolo. Pe modelul din Amsterdam a fost creat meniul si conceptul restaurantului Roberto’s din Bucuresti.

La Roberto’s descoperiti secretele bucatariei italienesti si porniti intr-o calatorie culinara cu mancaruri din intreaga Italie, un taram al preparatelor simple ce scot in evidenta calitatea ingredientelor si savoarea vinurilor desavarsite.

Pe terasa La Strada descoperiti linistea din mijlocul orasului – (e o adevarata oaza de relaxare in mijlocul orasului).

Bucataria italieneasca inseamna simplitate, accent pe ingrediente proaspete si incercarea de a conserva patrimoniul culinar traditional

Filozofia Roberto’s:

–          Se folosesc cele mai bune ingrediente italienesti

–          Toate felurile de mancare trebuie sa respecte caracteristicile cucina italiana

–          Se foloseste un numar limitat de ingrediente in fiecare fel de mancare

–          Norma este de trei arome pentru fiecare fel de mancare – acest lucru este suficient pentru majoritatea felurilor de mancare

–          Aromele vorbesc de la sine

–          Simplitatea este ingredientul principal al fiecarui fel de mancare

–          Simplitatea este, de asemenea, esentiala pentru combinarea si prezentarea felurilor de mancare

Regulament concurs Chef’s Table

Leave a comment:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *