Probleme mari pentru Partidul Comasat Român – candidaturile lui Burdujel și Fierea încalcă legea

Postat de pe 1 mai 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

Jurnalista Iosefina Pascal a prezentat, în emisiunea sa de la Gold FM, care sunt problemele întâmpinate de Partidul Comasat Român în campania de la București.

Veștile proaste pentru Partidul Comasat Român sunt negative și pentru români, pentru că arată măsura samavolniciei pe care reprezentanții PSD și PNL au făcut-o în ultima săptămână. Astăzi a fost pronunțată o hotărâre a Curții de Apel București, prin care s-a constatat că cele două candidaturi separate ale PSD și PNL, cea a lui Sebastian Burduja, respectiv cea a Gabrielei Firea, încalcă legea. În pofida acestei constatări, nu vor exista consecințe legale în ceea ce îi privește pe cei doi, pentru că, în această sentință, Curtea de Apel spune că nu poate anula hotărârea Biroului Electoral Central, pentru că legiuitorul a modificat legislația în avantajul său. Guvernul a adăugat prevederi la lege, permițând extinderea termenului în care se pot anula acele protocoale electorale privind alianța electorală. Ar trebui să răspundă de această modificare abuzivă tocmai Guvernul, pentru că a avantajat interesul unui partid sau al unor partide, și nu interesul național.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background